• Sminkspegel med 15 LED-lampor
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Monteras på vägg eller fotställ

KAILA Sminkspegel Hollywood 15 Vit 58x46 cm

  • Sminkspegel med 15 LED-lampor
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Monteras på vägg eller fotställ
1699 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
10 cm
Färg
Vit
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1200
Material
Metall
Spegelyta
58x46 cm
Storlek
60x50 cm
Upphängning 
Liggande
Väggfäste
Ja
Yttermått
58x48 cm
Vikt
4920 g

Med denna spegel kan du skapa en lyxig sminkhörna i ditt hem. Spegeln har en stilren rektangulär form och inbyggd belysning som ger ett jämnt ljus när du speglar dig. Den snygga designen gör att spegeln även fungerar som en trendig inredningsdetalj som kan förse vardagsrummet eller hallen med bakgrundsbelysning. Spegelns dimbara belysning består av 15 LED-lampor som ramar in den 58x46 cm stora spegelytan. Ljuset dimras med hjälp av touch-knapparna på spegelns framsida. Touch-knapparna är märkta med bokstäver – "P" för justering av ljusstyrka och "M" för justering av färgtemperatur.

Spegeln kan antingen hängas upp på väggen i horisontellt läge eller monteras fast på det medföljande fotstället. Denna modell har en stilren vit fot som höjer elegansen på hela spegelns utseende. Elanslutning sker med stickkontakt.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer av hög kvalité i stilren svensk design till det moderna hemmet!

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056949

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.