• Rund spegel med vacker fasettslipad kant
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Exklusiv framtoning
KAILA är ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren svensk design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

">
5.0 1

KAILA Rund Spegel Deluxe 80 cm Ø

749 kr
Välj storlek:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Färg på spegelglaset
Ofärgad
Kantbearbetning
Fasettslipad
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
80 cm ø
Vikt (gram)
4900
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Lika modern som tidlös! Denna runda spegel har en elegant fasettslipad kant som ger den en exklusiv och lite lyxig framtoning. En rund spegel som denna skapar en mjuk och inbjudande atmosfär och smälter enkelt in i nästan vilken heminredning som helst – såväl trendiga som traditionella.

KAILA Rund Spegel Deluxe finns i flera olika storlekar, varav denna variant har diametern 80 cm. En perfekt storlek för exempelvis en badrumsspegel, hallspegel eller för att placera som en stilfull och funktionell inredningsdetalj i vardagsrum eller sovrum.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren svensk design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.Art.nr: 51044173
 
0
0

Recensioner

Mohammad

FIck hem spegeln på mindre än 5 dagar. Super nöjd med den och den va väldigt enkel att sätta upp.

2021-01-08

Skriv en recension

Andra köpte också