• Tidlös rund spegel utan ram
  • Integrerad LED belysning
  • Tidlös svensk design från KAILA

KAILA Spegel LED 60 cm Ø

  • Tidlös rund spegel utan ram
  • Integrerad LED belysning
  • Tidlös svensk design från KAILA
1596 kr 1995 kr
Du sparar 399 kr (-20%)

Välj variant:
BLACK WEEK!    -20%
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Dimbar
Ja
Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Spegelyta
60 cm ø
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Varumärke: KAILA

Detta är en klassisk badrumsspegel i rund form från svenska KAILA. Badrumsspegeln har integrerad dimbar LED belysning runt om som lyses upp bakom och ger ett fint varmt vitt sken framåt i 3000K. Belysningen är dimbar och du kan enkelt justera belysningens styrka genom att hålla in knappen i några sekunder. Nästa gång du startar belysningen så kommer spegeln ihåg vilken ljusstyrka den var inställd på. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus.

Spegeln är godkänd för badrum men dess tidlösa och eleganta utformning gör sig även fin på andra väggar i hemmet. Spegeln mäter 60 cm i diameter, är endast 3 cm djup och har väggfästen. Spegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer till rimliga priser i stilren svensk design till det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044777
0
0

Recensioner

Skriv en recension