• Rund spegel med mässingfärgad kant
  • LED belysning med dimbar funktion
  • Lyxig svensk design från KAILA

KAILA Spegel Frame LED 60 cm Ø

  • Rund spegel med mässingfärgad kant
  • LED belysning med dimbar funktion
  • Lyxig svensk design från KAILA
2099 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
3 cm
Färg
Guld
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1560
Material
Metall
Spegelyta
59,6 cm ø
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Yttermått
60 cm ø
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
4000 g

Detta är en rund badrumsspegel med LED belysning och en elegant mässingfärgad ram. Spegeln mäter 60 cm i diameter. Den integrerade LED belysningen runt spegelglaset ger ett varmt vitt sken i 3000K. Belysningen är dimbar och du justerar enkelt styrkan genom att hålla in touch-knappen på skärmen i några sekunder. Spegeln har en funktion som kommer ihåg din senaste ljusinställning nästa gång du tänder belysningen. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus. Badrumsspegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Spegeln är godkänd för badrum men passar lika bra som badrumsspegel som på hemmets övriga väggar. Den mjuka runda formen tillsammans med den mässingfärgade kanten gör att spegeln blir en snygg och lyxig inredningsdetalj!

Sminkspegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer med fokus på stilren design och kvalitet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51044785

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.