• Spegel med inbyggd LED-belysning
  • Dimbar från 10%-100%
  • Lämplig för användning i badrum

KAILA Spegel Circle LED Svart 80 cm Ø

  • Spegel med inbyggd LED-belysning
  • Dimbar från 10%-100%
  • Lämplig för användning i badrum
2799 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
3 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1925
Material
Metall
Spegelyta
78,5 cm Ø
Storlek
80 cm Ø
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Yttermått
80,5 cm Ø
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
6500 g

Detta är en stilfull spegel med LED-belysning, som är lika snygg i hallen som i badrummet. Spegeln har en klassisk rund form och en metallram i en sofistikerad svart färg. Spegelns integrerade LED-belysning i 3000K går att dimra från 10%-100% av ljusstyrkan. Det gör att du enkelt kan ställa in belysningen till den ljusstyrka du föredrar och ändra den om dina behov skulle förändras. För att dimra ljuset håller du på touch-knappen på spegelytans nedre del i några sekunder. LED-belysningen är placerad på spegelns baksida, vilket ger ljuset en mjukare framtoning.

Väggspegeln har en spegelyta med en diameter på 78,5 cm. Den är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51057008

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.