• Sminkspegel med 15 LED-lampor
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Monteras på vägg eller fotställ

KAILA Sminkspegel Hollywood 15 Roséguld 58x46 cm

  • Sminkspegel med 15 LED-lampor
  • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur
  • Monteras på vägg eller fotställ
1699 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
10 cm
Färg
Roséguld
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000-6000K
Ljuskälla
LED
Lumen
1200
Material
Metall
Spegelyta
58x46 cm
Storlek
60x50 cm
Upphängning 
Liggande
Väggfäste
Ja
Yttermått
58x48 cm
Vikt
4920 g

Denna sminkspegel kommer bli en trendig inredningsdetalj i hallen och vardagsrummet – eller kanske planerar du att ställa den på sminkbordet för att skapa en lyxig sminkhörna? Spegeln har en Hollywood-inspirerad design med stora inbyggda LED-lampor och ett fotställ i roséguld. Fotstället går att montera på och av, så att du själv kan välja om du vill ha din spegel ståendes eller upphängd på väggen.

Sminkspegelns spegelyta mäter 58x46 cm och vid spegelytans nedre kant finns det tre touch-knappar. En för att tända och släcka belysningen och två för att ändra ljusinställningarna. Håller du på "M"-knappen kan du ställa in ljusets färgtemperatur och med hjälp av "P"-knappen kan du enkelt dimra belysningen till en önskvärd ljusstyrka. Elanslutning sker med stickkontakt.

Spegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet, men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056951

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.