• Dimbar belysning
  • Sminkspegel i elegant design från KAILA
  • LED-slinga som ramar in spegeln

KAILA Sminkspegel Base Horisontal LED Vit 80x60 cm

  • Dimbar belysning
  • Sminkspegel i elegant design från KAILA
  • LED-slinga som ramar in spegeln
2599 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Dimbar
Ja
Djup
13 cm
Färg
Vit
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3500K-6500K
Ljuskälla
LED
Lumen
2600
Material
Metall
Spegelyta
80x60 cm
Storlek
80x60 cm
Upphängning 
Liggande
Väggfäste
Ja
Watt
24
Yttermått
80x63 cm
Vikt
10000 g

Med denna sminkspegel kan din sminkhörna bli lyxigare på ett ögonblick! Den stilrena designen, med en rektangulär form med LED-belysning som ramar in den 80x60 cm stora spegelytan, gör att denna spegel kommer passa bra i alla rum. Spegel kan monteras upp på väggen eller placeras i horisontellt läge ståendes på ett bord. Det gör denna spegel perfekt för dig som inte önskar borra några hål i väggen.

Spegeln har ett behagligt sken i 3500-6500K, och du tänder enkelt belysningen med den integrerade touch-knappen på spegelns framsida. Där finns det även touch-knappar för justering av ljusstyrka och färgtemperatur, där ”P”-knappen ändrar ljusstyrka och ”M”-knappen ställer in färgtemperaturen. Elanslutning sker med stickkontakt.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder inredning av hög kvalité i klassisk svensk design. Designstilen kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet med en modern twist.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstyrkan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51056996

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.