Smarta textilier för hemmets alla rum

Textilier är ett smart sätt för att enkelt förnya ditt hem och det är något som verkligen sätter hemkänslan. Textilier skapar en känsla av harmoni och trivsamhet, och piffar enkelt upp din inredning.

Genom att använda textilier på olika sätt kan du enkelt ge ditt hem ett lyft! Inred med fina kuddfodral, gardiner och plädar för att skapa ett härligt intryck i ditt hem och för att få till en ombonad känsla. Kanske söker du nya kökshanddukar eller sängkläder för att skapa en liten förändring? Det bästa med textilier är att det finns i så många olika material, färger och mönster - det finns helt enkelt något för alla inredningsstilar! Kanske vill du ha ett par mjuka kuddfodral i dova färger mot hösten för att sen byta ut till ett par ljusa kuddar i härliga linnetyger mot sommaren? Bara genom att byta ut eller addera andra detaljer i olika material kan du snabbt förändra i ditt hem och skapa en ny atmosfär. 

Bädda fint i sovrummet

Sovrumsinredning inspiration

I sovrummet står sängen ofta i fokus och självklart vill vi inreda den med både bekväma och fina sängkläder. Det finns inte mycket som slår att krypa ner i mysiga lakan efter en lång dag. Bäddtextilier kommer i många olika material och färger. Kanske föredrar du mjuk bomullsatin eller ett bäddset i krispig stentvättad bomull? Sängkläder i härliga kulörer eller mönster kan verkligen ge rummet karaktär, eller inred med textilier i naturnära toner som skapar en lugn känsla. Glöm inte bort att piffa din säng med dekorativa prydnadskuddar, överkast och plädar i en fin bäddning för ett ännu mer mysigt och samtidigt välstädat intryck!

Kökstextilier som både är praktiska och en fin detalj

Blommig kökshandduk i kök

I köket är textilier inte bara en dekorativ detalj – det kan även vara mycket praktiskt. Kökshanddukar är ett exempel på detta. Det är ett måste för att enkelt torka av händerna eller den rena disken, samtidigt blir det en väldigt fin inredningsdetalj i köket. Kanske blir det en fin kökshandduk med blomster som passar extra fint i det lantliga köket eller en tidlös kökshandduk i högabsorberande linne? För den som vill ha ett enhetligt kök och matcha textilier med varandra finns det många gardiner och kökstextilier i lika mönster.

Dekorera med kuddfodral i vardagsrummet

Inredning skandinaviskt vardagsrum

Med nya kuddfodral till dina prydnadskuddar kan du enkelt ge din soffa ett lyft som kommer förnya hela ditt vardagsrum! Våga mixa färger, mönster och storlekar i soffan eller varför inte placera en fin prydnadskudde i läsfåtöljen? Mjuka kuddar och plädar får ditt vardagsrum att kännas inbjudande och skapar en värmande känsla. Låt alla färgtoner gå hand i hand i lugna härliga toner eller bryt av genom att till exempel välja mönstrade kuddar till den ljusa soffan.

Lyft dukningen med tyger i matsalen

Dukning i matsal

Att duka med tyger får verkligen din dukning att kännas lyxig. Textilier som bordsdukar och tygservetter får din middagsbjudning att bli något alldeles extra och kan även få en middag mitt i veckan att kännas mycket mer trevlig. Extra fint blir det kombinerat med varandra, som att matcha bordstabletter ovanpå duken.

Kika gärna in hela vårt sortiment av fina och smarta textilier här!