Kökshanddukar

Att ha strategiskt utplacerade kökshanddukar i köket underlättar mycket! Men en handduk till köket har inte bara ett funktionellt syfte, den kan även bidra till helhetsintrycket i ett dekorativt syfte. Hitta kökshanddukar som matchar tonerna och inredningen i ditt kök! I vårt sortiment hittar du både vackert mönstrade och stilrent enfärgade kökshanddukar i flera olika material, som du även kan använda som en bakhandduk – välkommen in!

Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 39 produkter
  Visar 39 produkter

  Kökshanddukar – enkelt sätt att liva upp köket!

  Idag hittar man kökshanddukar i alla möjliga roliga varianter. Man kan välja mellan olika typer av material, så som linne eller bomull och dessutom är det på det viset att det finns mycket kul att välja mellan när det kommer till design, färg och mönster. Vare sig du vill ha en kökshandduk som inredningsdetalj, eller om du ska använda den till att torka disk med, för att täcka en jäsande deg eller något annat finns det en stor mängd fina alternativ. Det är bara att välja ut din favorit!

  Fina mönster som passar köket

  Vi har kökshanddukar i ett flertal olika fina mönster som passar in väldigt bra i ett skandinaviskt, fräscht och modernt hem. Våra enfärgade kökshanddukar går lätt att matcha med våra mönstrade dito, så vill du mixa och matcha är det bara att välja ut den färgskala du är ute efter och mixa mönstrade handdukar med enfärgade. Det bästa är att våra kökshanddukar är i trendig design då det lyfter vilket kök som helst!

  Personlig stil med karaktär

  Detaljer som kökshanddukar kan göra stor skillnad när det kommer till känslan i ett hem. Det är ofta de små sakerna som gör ett hem personligt och det är också med detaljer det är lätt att visa sin karaktär. Vare sig du känner att ett hem i sparsmakad och stilren design passar dig, eller om du har en mer ”bombastisk” inredningsstil kan du enkelt välja kökshanddukar som tillför något till just din stil och smak.

  Matcha kökshanddukar med annat i köket

  Att ha en enhetlig inredning gör att den röda tråden blir tydlig och det bidrar dessutom till att ett behagligt lugn lägger sig i rummet. Det är även positivt av den anledningen att det både är snyggt och lätt att köpa till nya saker till rummet om man har stil, en färgskala eller liknande att rätta sig efter.

  Praktiskt utan att vara trist

  Kökshanddukar är ett bra exempel på en inredningsdetalj som är både estetiskt tilltalande och funktionell i ett. Den här typen av produkter är alltid ett bra köp då man slipper välja mellan något som är praktiskt med trist design eller något som är snyggt och opraktiskt. Vissa kökshanddukar man köper är extra fina och då kanske man inte vill använda dem hur som helst, så det är smart att ha en uppsättning som är lite finare som man använder till vissa saker och andra, mer vardagliga, kökshanddukar som man använder till annat.

  Kul design som sticker ut

  Som med det mesta annat numera finns det en uppsjö att välja mellan även när det kommer till kökshanddukar. Det är kul med ett stort utbud då det gör att man kan hitta design som sticker ut lite i mängden. Om man inte är så modig i sin inredningsstil passar det bra att busa till det lite hemma med hjälp av spännande design på små saker. Just handdukar som används i köket kan placeras på olika ställen i köket, vilket gör det till en perfekt inredningsdetalj. Är det så att du har en kökshandduk som är extra fin kan du hänga den lite snyggt över ett av dina nedre köksskåp, på ugnsluckan eller liknande. På så vis syns den extra mycket jämfört med om den göms bland andra handdukar på en krok.

  Blanda olika färger för extra piffig känsla!

  Det blir en extra fin känsla när man väljer att använda sig av fler än en enda färg. Väljer man dessutom matchande färger som tar fram det bästa från varandra ser köket både lyxigt, genomtänkt och modernt ut. Om det är så att du inte är så mycket för färg kan du blanda upp vitt med offwhite och/eller ljusgrå. Det gör att det händer något utan att du behöver känna att det blir för mycket av det goda.

  Kul sätt at uppdatera köket!

  Kökshanddukar är ett billigt sätt att uppdatera och förnya hemmet. Du kan få flera stycken handdukar för en hundralapp, så detta är definitivt en sådan produkt som man kan frossa i. Hittar du en typ av kökshandduk du tycker om är vårt tips att köpa ett par stycken extra så att du har att byta med. Just det här med att byta kökshanddukar är viktigt att komma ihåg. Det ska man göra ofta, så ta för vana att byta din kökshandduk antingen varje dag, eller med ett par dagar mellanrum.

  Klassisk skandinavisk design

  Våra kökshanddukar är i stilren skandinavisk design. Vare sig du lockas av mönster, eller om du lockas av enfärgade handdukar kommer du att kunna hitta rätt bland våra produkter. Med tidlösa val av färger och mönster ligger våra kökshanddukar steget före vad gäller trender och det gör att även du och ditt kök ligger bra till rent trendmässigt!