Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  Plädar och filtar

  Att svepa in sig i en härlig pläd eller filt är väldigt mysigt, oavsett årstid. Även om det är sommar är en mjuk, gosig pläd perfekt för de ofta kalla kvällarna. Att kunna sitta ute under sommarkvällar är mycket värt. Det svenska vädret gör dock att det ofta krävs en pläd för att man inte ska frysa.

  Vi har ett brett utbud av plädar och filtar i modern nordisk design som passar lika bra under vintern som under sommaren. Vi rekommenderar er att använda våra vackra bomullsplädar under sommaren och våren och våra plädar i fleece, eller i ull under vintern och hösten.

  Fint som inredningsdetalj

  En pläd är en fantastiskt bra inredningsdetalj som kan höja det estetiska intrycket av ett rum på ett kick. Välj mellan olika färger, mönster och material för att hitta rätt stil för just dig och din inredning.

  Vare sig du vill förnya hemmet med små medel, eller om du vill ha en ny fräsch pläd efter att du renoverat hemma, så är det lätt att hitta rätt variant i vårt utbud. Vi har plädar för alla stilar och för alla smaker.

  Vi har sett till så att vi har en pläd för varje tillfälle – vissa av våra plädar passar exempelvis bäst i soffan medan andra passar bättre i uterummet. Andra är lagom tjocka för att ha i sängen över täcket och sedan har vi plädar som passar fint att ha i barnrummet.

  Satsa på hög kvalitet

  De plädar och filtar du hittar här hos oss är alla av hög kvalitet. Vi har ett flertal olika varianter i olika material. Det viktiga när du köper en pläd är att satsa på kvalitet istället för kvantitet. Detta kan du vara säker på vare sig du väljer en av våra filtar i ull, en i bomull, eller en pläd i ett annat material.

  Så länge man satsar på att köpa en pläd som garanterat kommer hålla sig fin även efter tvätt och daglig användning är det värt att satsa lite mer pengar på den. Detta gäller naturligtvis även för andra saker du använder i din inredning hemma, som exempelvis kuddfodral, ramar eller likande.

  Våra plädar är otroligt prisvärda då vi valt ut varianter som är både billiga och av fin kvalitet. Vi tycker inte att man ska behöva välja det ena eller det andra, så vi erbjuder ett sortiment som uppfyller kraven ställda av er både vad gäller pris och kvalitet.

  Tvätta plädar

  När det kommer till att tvätta plädar är det på det viset att materialet avgör hur du ska tvätta den. Det bästa är att alltid hålla sig till att tvätta plädar i 30 grader, men om den är i ett material som tillåter tvätt på högre temperaturer kan du naturligtvis tvätta den i högre temperaturer. Ju lägre temperatur du tvättar i, desto bättre håller sig pläden.

  Vårt allmänna tips är att tvätta din pläd så sällan som möjligt då det gör att den håller sig fin längre. Istället för att tvätta din pläd i tvättmaskin kan du skaka den och vädra den utomhus. Detta går bra även för dig som bor i lägenhet då du kan vädra den på balkongen.

  Våga färg och mönster

  Med plädar och andra mindre inredningsdetaljer kan man våga både färg och mönster. Om du i vanliga fall satsar på en stilren inredning med ljusa förger är det roligt att välja en pläd som sticker ut lite bland resten av inredningen.

  Våra plädar finns i flera olika fina färger och den färgklick de ger gör att det blir en betydligt piggare atmosfär i rummet pläden placeras i. Det är alltid bra med inredningsdetaljer som plädar där man får både estetik och funktion i ett.

  En filt kan lätt bli ditt sätt att få till en personlig touch i inredningen utan att det över för mycket.

  Vilket material ska jag välja?

  Det är väldigt individuellt vilket material man föredrar när det kommer till just plädar. Vissa är mer känsliga än vad andra är och det påverkar valet av material. Vissa kan använda ullplädar utan problem medan andra tycker att det är obekvämt.

  En ullpläd är dock alltid ett bra val för det estetiska i rummet. De ser ofta mer lyxiga ut än plädar i bomull och andra material. Är du känslig i huden och vill ha en pläd i bomull är det bara att välja en av våra bomullsplädar.

  Stor eller liten pläd?

  De flesta tycker att det är mysigast med en stor pläd, men det är snyggt att blanda lite mellan olika storlekar. Man kan använda stora plädar när man vill värma sig medan de mindre kan fungera mer som en färgklick på soffan, i sängen, eller någon annanstans där man väljer att placera sin pläd. Glöm inte att komplettera med våra fina kuddfodral som finns i många fina färger-