Kökstextilier

Med snygga kökstextilier kan du förnya köket och enkelt piffa till såväl vardagsmiddagen som festmiddagen. Med bordstextilier som dukar, bordstabletter, löpare och tygservetter kan du skapa kreativa, men ack så enkla dukningar och en inbjudande atmosfär till bords. Textilier till köket hjälper dessutom till att sänka ljudnivån i köket och vid matbordet. Välkommen till vårt sortiment av stilfull kökstextil till ditt hem!

Kategori
Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Kategori
  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 1 - 100 av 233 produkter
  Visar 1 - 100 av 233 produkter

  Kökstextilier – viktigare än man kan tro!

  Det finns många olika fördelar med att ha fina kökstextilier hemma. Det är inte bara det estetiska som gör att det är både kul och spännande att köpa nya textilier till köket, utan det är också så att de fyller olika funktioner för att det ska bli både trevligare, mysigare och lugnare vid matbordet. Det skapar en helt annan känsla av lugn med exempelvis en bordsduk än om man inte har en duk.

  Billigt sätt att förnya hemmet

  Det är alltid roligt med små inredningsdetaljer som kan användas för att piffa upp hemmet och kökstextilier av olika slag är typiska sådana detaljer. Att pigga upp det lite hemma är mycket värt för välmåendet. Det skapar en känsla av att det är ombonat och fräscht. Det är viktigt att känna sig nöjd med själva stilen och att man kanske håller sig inom en och samma stil i hela köket, men vissa saker kan vara klokt att välja utifrån andra premisser. Kanske är det exempelvis så att du föredrar starka färger men att servetter i offwhite gör att du känner att din dukning känns extra smakfull? Är det kanske istället så att du föredrar vitt i ditt hem men vill plocka in trendiga färger på exempelvis dukar, kökshanddukar med mera? Då är det perfekt att satsa på just roliga kökstextilier. De sätter stilen och de tar fram färgerna på andra saker i ditt hem utan att de tar över för mycket och ges för mycket uppmärksamhet.

  Många olika färger att välja mellan

  Att det finns många olika färger att välja mellan bland våra kökstextilier gör att det blir lättare för dig att hitta rätt stil och färger för just ditt hem. Du kanske är sugen på grönt? Rosa eller kanske lejongult? Varför inte blanda upp vitt med offwhite i en snygg kombination? Våra produkter är lätta att matcha och mixa, så oavsett om du är ute efter klassisk stil, fräsch skärgårdsstil till sommarhuset, eller kanske trendigt och coolt till din första lägenhet finns det bra färger på våra kökstextilier. Gillar du att ha en avskalad look i hemmet, eller tycker du att det är roligare med en mindre minimalistisk stil med mycket av det goda? Kom ihåg att sätta stilen hemma så att det blir personligt och ”ditt”. Det kommer inte att kännas som hemma om du inreder så som det ser ut i ett inredningsmagasin. Att hitta inspiration på Instagram, i inredningsmagasin och på andra härliga platser för idéer är underbart kul. Sedan är det bara att förgylla sitt hem med de nya idéerna! Varför inte posta resultatet av din egen inredning i köket på Instagram när du är nöjd och klar med resultatet?

  Mönster och struktur för alla smaker

  Tycker du att omönstrat är lite trist? Föredrar du att det händer lite mer på de textilier du har hemma? Vare sig det handlar om textilier till köket, till badrummet eller till andra rum är det skoj med mönster och/eller struktur. Våra mönstrade kökstextilier är lätta att matcha med annat hemma och det är också så att det är lätt att matcha olika produkter i vårt utbud. På detta sätt blir det väldigt enkelt för dig att inreda hemma, oavsett om du vill matcha sådant du redan har hemma, eller om det är så att du vill matcha olika produkter som vi säljer.

  Stilfullt och personligt

  Att inreda sitt kök är en av de roligaste sakerna när det kommer till att fixa hemma. Inte nog med att det är roligt att skaffa kökstextilier, det är också kul att inreda med såväl vitvaror som med möbler och köksgrejer. Det är massor av fina inredningsdetaljer som passar perfekt i ett kök och att det är så lätt att matcha kökstextilier med andra saker i köket gör att det inte är svårt att hitta rätt.

  Praktiskt och snyggt i ett!

  Om det är något som behöver uppfylla kriterierna både för funktionalitet och estetik är det köks- och badtextilier. Alla vill ju ha fina textilier i kök och badrum, men det krävs att de inte bara är snygga, de ska vara bra på sitt jobb också. I många fall är det tyvärr på det viset att man får välja mellan estetik och funktionalitet, men med våra kökstextilier har du att se fram emot allt i ett. Oavsett vad du har för stil och oavsett vad du har för smak när det kommer till färger, mönster och liknande är det roligt att blanda lite. På så sätt blir det mer att välja mellan. Bara att byta kökshanddukar och bordstabletter kan göra att köket känns nytt och fräscht, så kom ihåg att testa med små detaljer för att få en ny och fräsch känsla innan du satsar på de stora, och betydligt dyrare, grejerna som exempelvis möbler med mera.