Sängkläder

Bädda din säng med stil! En snyggt bäddad säng ger ditt sovrum ett harmoniskt och välstädat intryck, och stilmöjligheterna med bäddtextilier är nästintill oändliga. Trendiga mönster eller klassiska och stilrena färger – vad passar din stil? För att inte tala om alla ljuvligt sköna material som finns att välja bland. Här hittar du vårt sortiment av sköna, stilfulla påslakanset, samt praktiska och snygga överkast att förgylla ditt sovrum med!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  Sängkläder – mer än bara funktion

  När du känner att du vill förnya hemmet en aning är det perfekt att satsa på nya härliga sängkläder. Med krispig fräscha material, läckra färger och snygg design kommer våra sängkläder att ta ditt sovrum till nya oanade höjder! Har du tidigare främst använt dig av ljusa färger så som vitt, offwhite och kanske ljusgrått? Då kan du testa att köpa svarta, blå eller kanske blommiga sängkläder. Det är alltid roligt att förnya sig!

  Satsa på hög kvalitet

  Sängkläder finns i alla möjliga olika prisklasser och material. Vårt tips är att satsa på hög kvalitet. Det är bättre att ha färre sängkläder att byta mellan än att ha för många som bara samlas på hög. Är det dessutom så att det står mellan att antingen köpa exempelvis ett nytt påslakanset för en dyrare penning, eller att köpa två som är av sämre kvalitet är det förstnämnda alltid det bästa. Som tur är finns det bra sängkläder av olika slag till rimliga priser. Man behöver med andra ord inte bli utfattig bara för att man väljer att köpa sängkläder av fina material och bra märken.

  Matcha med andra textilier?

  Tycker du om när alla textilier i sovrummet matchar varandra? Då ska du satsa på det! Då det är lätt att få olika textilier att stämma överens med varandra både vad gäller färg och stil är det också lätt att matcha utan problem. Om du däremot inte tycker att det nödvändigtvis måste matcha blir möjligheterna att hitta rätt ännu fler! Om man satsar på exempelvis mörkgrönt blandat med lite svart, rostbrunt eller kanske en grön färg i en annan ton livar man upp atmosfären och ger inredningen en helt annan dynamik. Vare sig du vill matcha både mattor, gardiner, överkast, påslakanset och andra textilier i sovrummet, eller om du främst vill matcha just sängkläderna kan du hitta rätt i vårt utbud. Det är bara att kolla runt och välja ut de textilier som just du faller extra mycket för!

  Skapa hotellkänsla med rätt sängkläder

  Gillar du den fräscha känslan av hotellrum i din egen inredningsstil? Då ska du satsa på sängkläder i vitt eller offwhite. Det spelar ingen roll om du vill ha bredrandiga satinlakan i vitt eller om du vill ha ett påslakanset i stentvättad bomull som är i offwhite - hotellkänslan kommer tveklöst att infinna sig oavsett vilken du väljer. För att öka lyxkänslan kan du lägga till ett vitt överkast och vita prydnadskuddar. Självklart kan en lyxig hotellkänsla även infinna sig om man väljer andra färger på sängkläderna – det är upp till var och en att avgöra!

  Coola trender och hög komfort i ett

  Med sängkläder kan du enkelt kombinera komfort och trend i en och samma produkt. Sköna och snygga sängkläder som dessutom är i trendiga färger och mönster lyfter ju vilket sovrum som helst. Det bästa är att det går att fixa en ny och fräsch känsla i sovrummet endast med hjälp av små saker som sängkläder i olika former. Har du tröttnat på enfärgat? Satsa på sängkläder i mönster! Känner du att det är för mycket av det goda i sovrummet? Välj då sängkläder i ”lugna” färger och/eller mönster. Vad du än väljer att göra så blir det en uppdatering som är både kul och snabbt fixad!

  Vilket material?

  Materialval är viktigt vid köp av sängkläder. När det kommer till exempelvis påslakan är det helt klart på det viset att alla har olika smak. Vissa tycker om när det är supermjuka lakan medan andra tycker om när det är lite mer krispiga material. Det är tveklöst så att det är viktigare att sängkläderna man väljer är bekväma snarare än att de är snygga. Välj det material som du vet ger dig bäst sömn. Är det så att du delar säng med en partner som är av en annan åsikt vad gäller materialval kan man alltid ha olika lakan så att alla får sova got!

  Mysig atmosfär i sovrummet

  Det här med att skapa en mysig atmosfär i sovrummet är viktigt för alla. Det är inte bara så att man ska sova gott i sovrummet, man ska också känna att det är en plats där man blir avslappnad så fort man kommer in i rummet. Att kunna ligga i sängen och läsa en eftermiddag ska kännas lika mysigt som att krypa ner för natten. Detta är inte svårt att fixa, det enda som krävs är att man hittar ett sätt att inreda rummet på rätt sätt. Här är det bra textilier, snygga färgkombinationer, vågade och trendriktiga val som gäller. Sedan är det klart!