Servetter

Med stilfulla servetter höjer du enkelt dukningen en nivå – eller till och med flera nivåer! Särskilt med tygservetter som ger en känsla av lyx, samtidigt som de också är ett miljövänligare alternativ till pappersservetten. Avancerade vikningar eller inte – en servett piggar alltid upp! Här hittar du vackra tygservetter i material som bomull och rami – mönstrade såväl som enfärgade!

Kategori
Färg
Material
Storlek
Färgnyans
Längd
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Kategori
  • Färg
  • Material
  • Storlek
  • Färgnyans
  • Längd
  • Pris
  Visar 31 produkter
  Visar 31 produkter

  Servetter – addera stil till dukningen

  Att duka upp bordet fint är inte särskilt vanligt idag, utan det är betydligt mer ”casual” stil som gäller vare sig man har gäster eller inte. Det kan dock vara lite kul att duka upp med bordsduk, levande ljus, snittblommor och servetter någon gång då och då. Inte bara är det kul som lite vardagslyx, det blir också en rolig överraskning för gäster! Förr var det främst vita linneservetter som gällde vid dukningar, men hos oss hittar du även mönstrade och mer färgglada varianter. Alla kan hitta servetter i sin stil här hos oss!

  Lyx och flärd

  Med den här typen av extra attiraljer kan man enkelt ge ett nytt uttryck till stilen. Om man dukar med servetter blir det inte bara snyggare, det känns också mer lyxigt. Man kan locka fram en flärdfull touch på en vardagsmåltid hur enkelt som helst med en fin dukning. Det är ju inte illa att vända något som i vanliga fall hade känts lite trist till en festmåltid! Duka med fina servetter en måndagskväll när det är makaroner och köttbullar på tallriken så ska du se att det känns mer som hummer och champagne!

  Hög trendfaktor med servetter

  Att fixa till hemmet med små saker som servetter är perfekt då det är billigt samtidigt som det gör mycket för helhetskänslan. Känns köket lite småtrist är det bara att duka upp med en läcker dukning så känns det genast lite roligare. Tycker du kanske att det saknas färg och mönster vid bordet kan du alltid pigga upp det hela med hjälp av en kul bordsduk, servetter, bordstabletter, en fin vas och liknande. Låt fantasin flöda och tänk på att en dukning är ett guldläge för att tänka utanför boxen och bara köra på! För tillfället är det trendigt med lite retrokänsla samtidigt som det är inne att låta hemmet se levande ut. Det blir alltså klockrent med servetter, som ger retrofeeling, och placera dem lite trendigt slarvigt på bordet. Välstrukna servetter är mindre trendigt, men det betyder såklart inte att du inte kan ha det, om du vill! Det är bara att styla din dukning som du känner för!

  Hållbart och coolt i ett

  En av de saker vi verkligen gillar med servetter är att de ger en så cool känsla. Att det dessutom är ett hållbart och miljövänligt val jämfört med pappersservetter gör att det känns ännu mer i tiden att välja tygservetter. Att det är så lätt gjort idag att kombinera funktion och estetik med miljövänliga val är fantastiskt och genom att köpa servetter som kan tvättas om och om igen kommer du att känna dig extra glad och stolt över din dukning. Det coola uttrycket som den här typen av servetter ger kommer att göra dina middagsgäster gröna av avundsjuka, så det är inte helt omöjligt att du kommer att starta en trend bland vänner och bekanta genom att välja servetter i tyg!

  Färgstarkt och mönstrat eller nedtonat?

  Vissa tycker om när det är färgstarkt och mönstrat medan andra tycker bäst om en mer nedtonad stil. Det som är så kul med dukningar och fester är att man verkligen kan släppa loss. Även om man har ett skandinaviskt stilrent hem i övrigt finns det ingenting som säger att man inte kan satsa allt på en spännande dukning med massor av färg. Självklart är det på det viset att även det motsatta är gällande. Brukar du välja färgstarka saker och känner att det skulle vara trevligt med en avskalad och minimalistisk dukning? Då är det bara att köra på den stilen. Våga testa nya grejer - på så sätt tröttnar du inte på din egen stil!

  Matcha med servettringar

  Om man ska köra på servetter är det snyggt att satsa på servettringar som ett coolt komplement. Varför inte ha både och när man kan? Det är roligt att gå ”all in” och servettringar är tveklöst ett bra exempel på just det. Var på bordet du väljer att placera servetterna är upp till dig. Det finns massor av bra tips och idéer på vad som ser snyggast ut. Kanske har du sett en cool dukning någonstans och vill ta efter den? Är det istället så att du själv har kommit på ett läckert tema som du vill satsa på? Oavsett vilket så kommer servettringar ofta väl till pass när man vill satsa fullt ut på ett snyggt dukat bord.

  Snyggt och praktiskt

  Idag används ju inte servetter till vardags, men varje gång man hamnar på en middag där det dukats med servetter inser man hur praktiskt det faktiskt är. Det finns helt klart många fördelar med servetter och att de fyller fler funktioner än att bara bjuda på en trendig och häftig dukning ger pluspoäng!