Bordstabletter

Med bordstabletter skyddar du bordet och skapar samtidigt en snygg dukning med enkla medel. Bordtabletten är ett alternativ till duken men kan även kombineras och läggas ovanpå en duk för en extra kreativ dukning. Bordstabletter, även kallade tallrikstabletter och bordsunderlägg skonar bordet från repor och fläckar, samt skonar öronen från onödigt bestickslammer. Vi har bordstabletter i alla möjliga material som bomull, polyester, jute och lin – rektangulära såväl som runda i formen. Välkommen att kika runt i vårt sortiment av bordstabletter!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  Bordstabletter – mjukt och mysigt intryck

  Med en bordstablett adderas en mjuk och mysig touch som gör att det känns lite vardagslyxigt att sitta vid middagsbordet. Bland våra bordstabletter kan du enkelt hitta rätt då vi har många olika färger att välja mellan. Vill du satsa på ljusrosa, eller kanske är du ute efter bordstabletter i svart? En rustik känsla med hjälp av jute? Vad du än är sugen på för typ av stil kommer du att hitta bordstabletter här hos oss. Vill du matcha dina bordstabletter med annat i dukningen? Föredrar du lite mer levande stil med olika färger? Det är bara att välja, vi har något för alla smaker!

  Med eller utan duk?

  Vad för typ av uttryck vill du förmedla och vad för stil får dig att känna dig som mest bekväm? Är det en dukning med mycket textilier eller tycker du att det är finare med mindre saker på bordet? Tillhör du den sistnämnda kategorin är det snyggt att endast använda bordstabletter och ta undan dem efter maten. På så sätt hålls bordet fräscht utan onödiga textilier. Tillhör du istället den förstnämnda kategorin så är det fint att ha både bordsduk, bordslöpare, servetter och bordstabletter. Det finns inga regler för hur en dukning ska se ut – det är du som väljer hur det ska se ut hemma hos dig!

  Passar såväl fest som vardag!

  Bordstabletter kan man ha i många olika stilar så att de passar både vid vardagsmiddagar och vid festligare tillfällen. Det är bara att ta fram de bordstabletter som du tycker passar tillfället och måltiden och köra på. Blir det kanske ”fin”-bordstabletterna en vardag för att ge lite piff i tillvaron, eller blir det kanske så att du väljer de bordstabletter du brukar ha till vardags till en festmiddag? Det är bra att ha lite olika varianter då det gör att man kan växla mellan olika stilar när man känner för det.

  Addera extra trend till bordet!

  Om du väljer att köpa riktigt trendiga bordstabletter höjs trendfaktorn på din dukning rejält! Satsa exempelvis på batik eller något annat läckert för att ge ett extra trendlyft. Vare sig du gillar att ha coola former, eller om det är så att det är färger som tilltalar dig, finns det bra möjligheter att hitta rätt i det stora utbudet av bordstabletter. Att duka trendriktigt är väldigt roligt då det gör att man blir glad och pigg under middagen!

  Spännande former

  En bordstablett måste inte nödvändigtvis vara rund eller rektangulär, utan det finns många spännande former att välja mellan. När det kommer till dukning och inredning i stort är det viktigt att inte fastna i ett och samma tankemönster, utan det är betydligt roligare att tänka utanför boxen och satsa på något lite ovanligt. Man blir helt enkelt glad av att det händer lite i en dukning. Det är ju ganska trist med ett bord där allting är korrekt och fyrkantigt, eller hur?

  Vilken färg passar dig?

  Det spelar ingen roll om det handlar om något så trivialt som färg på bordstabletter, eller om det handlar om något så viktigt som väggarna i ett rum, färgen är ofta avgörande när det kommer till vad man gillar och ogillar. Kolla runt för att se efter om den färg som du är ute efter finns tillgänglig. Om du inte hittar exakt rätt färg kan du räkna med att det finns bordstabletter i en färg som är nära dem färg du var ute efter.

  Skapa personligt uttryck vid dukning

  Att fixa en dukning där din personlighet får komma fram uppskattas alltid av middagsgäster. Det är alltid kul när det händer något oväntat vid en dukning och valet av bordstabletter kan vara en sådan sak. Det som är så bra med detta är att det är billigt att köpa nya bordstabletter. Att ett sådant litet inköp kan göra mycket för att skapa rätt stämning är kanon!

  Skydda mot spill och repor

  Om du inte använder duk, utan endast vill ha bordstabletter skyddar de bordet mot repor och spill. Har du ett bord som du är väldigt rädd om kan det vara smart med en duk som skyddar bordet vid middagar eller liknande, men en vanlig vardag hemma med familjen kan bordstabletter vara nog som skydd. Det är bra att snabbt kunna duka av efter måltiden. Då smulor och annat trist stannar på bordstabletten går det ännu snabbare och det blir det en stor tumme upp för!