Gardiner

Förutom att starkt bidra till en härlig helhetskänsla och en ombonad atmosfär, bestämmer gardinerna också reglerna för hur ljuset ska släppas in. Vill du ha skira gardiner som låter ljuset strila igenom, eller gardinlängder i kraftigare sammetstyg för att skapa en dovare och mysigare känsla? Gillar du mönstrade eller stilrent enfärgade gardiner? Oavsett om du söker en gardinlängd eller flera längder, så har vi det du söker – välkommen till vårt sortiment av vackra gardiner!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  Gardiner – snabbfix för att pigga upp!

  Med ett par nya gardiner sätter du stilen för rummet och det finns knappast ett bättre sätt att få en känsla av att det känns nytt och fräscht hemma. Det finns en anledning att det är så många som väljer att byta gardiner ofta– det ger helt enkelt en känsla av att det händer något i hemmet. Det är få andra inredningsdetaljer som ger den känslan så snabbt och med så enkla medel, så stort tack till gardiner av alla de slag då de förgyller vår vardag!

  Klassiskt, trendigt och smakfullt

  Bland våra gardiner är det inte svårt att hitta rätt. Vi har alla de senaste trendfärgerna och vi har både mönstrade och omönstrade gardiner att bjuda på. Vilken stil är du sugen på för tillfället? Är det nedtonat och vitt? Lite mer vågat i en rosa eller grön ton, kanske? Klassiskt blått? Kanske eleganta sammetsgardiner? Välj och vraka, det finns mycket av både färg, struktur, mönster och känsla.

  En touch av trend och elegans i ett

  Med rätt gardiner är det lätt att få exakt den känsla man är ute efter i ett särskilt rum. Idag behöver man inte välja mellan trend och elegans, utan numera kan man hitta gardiner som uppfyller alla ens önskningar. Vare sig det handlar om gardiner som följer en trend som är snabbt övergående, eller om det är gardiner som är designade på ett sätt så att de stämmer överens med en mer ihållande trend är det kul om de känns eleganta och välgjorda.

  Gardiner – pricken över i!

  Just gardiner är en klassiker när det kommer till att få in en ny stämning i hemmet. Ibland behöver man helt enkelt ge sitt hem ny attityd. Kanske är det så att det behövs lite mer kaxighet i ditt hem? Är det så att det är det motsatta som gäller? Vill du kanske gå från stilrent, lätt och vitt till mörkare färger och tyngre tyger? Sammet är ett bra val för dig som vill ha en tyngre och mer ”vuxen” känsla i ditt hem, medan lättare tyger i ljusa färger ger en förnimmelse av ett mer ungdomligt hem. Naturligtvis är det fint att kombinera lätta tyger med tyngre och mörka färger med ljusa, men det är inte alltid så lätt att hitta rätt bland allt som erbjuds idag. Testa dig fram och våga prova nya saker i din inredning – det blir så mycket mer spännande då!

  Att hitta rätt feeling hemma

  Utgå från vad du vill ha för känsla i rummet och placera sedan in rätt gardiner i rätt kontext. Ibland är det bra att utgå från något så litet som gardiner och bygga hela inredningen efter det. Det behöver alltså inte vara så att du nödvändigtvis placerar in gardiner i ett större sammanhang och får dem att matcha, utan du kan låta annat matcha gardinerna. När man låter gardiner sätta stilen blir det roligt att placera in annat i rummet. Kanske har du en svaghet för exempelvis pasteller eller en särskild färg? Då är det kul att kunna satsa allt på just den färg, eller de färger, som du tycker känns perfekta i ditt hem.

  Blanda olika material för cool effekt

  Ett bra tips är att satsa på olika typer av material när det gäller gardiner och andra tyger man har hemma. Om man exempelvis har en tjockare gardin i manchestertyg kan det vara väldigt fint att bryta av med en lättare linnegardin. Detsamma gäller för sammet som är en storfavorit för många. Det är jättefint att blanda sammet med lätta bomullstyger eller liknande.

  Otippade val kan ge ett stort lyft!

  Att gå lite utanför sin comfort zone när det kommer till inredning är viktigt om man vill att det ska hända någonting och om man vill skapa en dynamisk inredningsstil. Det kan handla om att du vill chansa på mer färg än vad du är van vid, eller så kan det handla om att ta in mer mönster och fler färger. Att kombinera lite av varje på ett modigt sätt gör att man kan satsa på mer spännande gardiner och annat till hemmet som känns spännande. Ju mer du vågar satsa, desto mer stolt kommer du att bli – ett hem ska avspegla dig och din personlighet, inte nödvändigtvis de allra senaste trenderna!

  Lätt att hänga upp gardiner?

  Svaret på den frågan är ett rungande ja! Det är betydligt lättare att hänga upp gardiner än du tror. Det går på ett kick och dessutom är det på det viset att det idag finns så många bra gardintillbehör att använda sig av, om det behövs. Det spelar ingen roll om det är gardiner som ska hänga i sovrummet eller i köket, det är snabbt fixat oavsett stil på gardinerna.