Kuddfodral

Med ett stiligt fodral till kudde kan du enkelt och snabbt förnya hemmet! Olika material, mönster och strukturer ger både enfärgade och flerfärgade kuddfodral livfull karaktär. Blanda dina kuddfodral i olika harmoniserande färger, eller välj kuddfodral i samma ton och skapa dynamik med hjälp av olika strukturer. Välkommen till vårt härliga sortiment av vackra och stilsäkra fodral till kuddar!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  Visar 0 produkter

  Tyvärr!

  Hittades inga produkter

  Kuddfodral

  Kuddfodral är ett fantastiskt bra sätt att förnya inredningen. Man kan mixa hur man vill och dessutom är det en inredningsdetalj som är billig. Vi har satsat på modern nordisk design där vi har ett bra utbud både vad gäller struktur, färg och mönster.

  Det bästa med kuddfodral i inredningen är att man kan byta dem efter säsong utan att det blir några stora hål i plånboken. Många väljer tjockare och mer rejäla kuddfodral under de kallare månaderna, medan de tunnare varianterna ofta väljs under sommar och vår.

  Vi har kuddfodral för alla smaker. För oss är det viktigt att erbjuda ett brett sortiment där alla kan hitta kuddfodral som passar ens egen inredningsstil. Välj ett stilrent i offwhite, ett i blommönster eller kanske ett som har en kul touch av struktur. Kanske vill du blanda ett flertal olika? Det är upp till dig!

  Mixa och matcha

  Det finns många olika inredningsdetaljer som inte kostar så mycket, men som ändå gör en stor skillnad för rummet de placeras i. Kuddfodral är en av dessa saker och det är väldigt roligt att förnya hemmet på detta sätt.

  Du kan antingen utöka med nya kuddfodral, eller så kan du helt byta ut de kuddfodral du har för tillfället. Det blir ett fint och roligt resultat oavsett hur du gör. Ju fler kuddfodral du byter ut, desto mer spännande blir resultatet!

  Precis som med en tavelvägg är det kul att mixa och matcha kuddfodral. Vill du att de ska matcha varandra är det bara att köpa kuddfodral i olika mönster och färger som ser fina ut tillsammans.

  Vill du hellre mixa lite av varje för mer dynamiska resultat kan du gå lite utanför boxen och mixa kuddfodral som inte exakt matchar varandra.

  Piffa upp hemmet billigt och snabbt

  Alla som gillar inredning tycker att det är roligt att ofta byta ut saker och ting hemma. Beroende av hur stora förändringar man gör kostar det mer eller mindre. Det är inte alltid man känner för att lägga särskilt stora summor på förändringar i hemmet och då är kuddfodral och andra mindre saker perfekta att satsa på.

  Genom att byta ut kuddfodralen hemma blir hemmet uppiffat snabbt och billigt. Om du satsar på en helt ny stil med andra färger och mönster än tidigare blir resultatet tydligt.

  Istället för att köpa en ny soffa, eller en ny säng, kan du köpa nya kuddfodral. På så sätt blir soffan, eller sängen, som ny utan att det behöver kosta mycket.

  Mysigt i soffan och i sängen

  Prydnadskuddar är mysigt både i soffan och i sängen. Om man har behov av nya kuddfodral i flera av rummen hemma blir det extra kul eftersom man då får väldigt mycket nytt och fräscht för en billig peng.

  Om man endast byter kuddfodral i exempelvis en soffa, eller i sängen, blir resultatet mindre framträdande. Ska man ändå byta ut kuddfodralen i ett rum kan man likväl köra på att byta ut dem i alla rum, eftersom det gör att hela hemmet plötsligt känns nyrenoverat.

  Bra materialval

  Vi är noga med att de kuddfodral vi säljer är av bra material. Det ska ju vara bekvämt att använda kuddarna efter att kuddfodralen är på och det blir det när man satsar på bra materialval.

  Visst kan man blanda med mindre sköna kuddfodral som istället är supersnygga, om man vill det. Då kan man placera de bekväma kuddfodralen närmast kroppen medan de mindre sköna kan fungera som ryggstöd.

  Olika former

  Att välja kuddar och kuddfodral i olika former är smart då det gör att det ser lite mer levande ut. Om man endast har exakt samma prydnadskuddar kan de lätt försvinna i mängden, men med många olika står varje kudde och kuddfodral ut bland de andra.

  Vårt tips är att köpa ett par stycken olika kuddfodral här hos oss. Antingen kan du köpa dem i färger som du känner att du redan har hemma, eller så kan du våga dig utanför din vanliga comfort zone. Blir det att testa något lite mer färgglatt, eller blir det något mer dämpat än vanligt? Det är helt upp till dig att avgöra!

  Kvalitet framför kvantitet

  Även om vi tycker att det är snyggare med många kuddar än endast någon enstaka så tycker vi att det är viktigt att man satsar på kvalitet framför kvantitet.

  Här hos oss hittar du endast kuddfodral av hög kvalitet. Vilka du än väljer kommer du att få kuddfodral som håller sig bra i tvätten, som är mjuka, sköna och som inte slits snabbt.

  Om du vill åt den där lyxiga hotellkänslan kommer du att bli nöjd av vårt utbud. Våra kuddfodral håller måttet både vad gäller estetik, färg och form. Glöm inte att komplettera med våra fina matchande plädar som finns i många fina färger-