Coffee Table Photo Album

Ett KAILA Coffee Table Photo Album ger dig inte bara en praktisk möjlighet att förvara dina käraste fotominnen på – du får en snygg och trendig inredningsdetalj också! Dessa textilklädda och lyxigt askformade fotoalbum har en mycket stilren design och finns i flera olika jordnära toner. Men det är mer än bara färgerna som skiljer dessa album åt; de har nämligen olika titlar med meningsfulla ord på hawaiianska. Vilket ord passar innehållet i ditt fotoalbum bäst? Hitta din favorit bland dessa trendiga och eleganta Coffee Table Photo Albums!

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder stilren svensk design och kvalitet – till överkomliga priser. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist.

Albumfärg
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Albumfärg
  • Yttermått (Bredd x Höjd x ...
  • Pris
  Visar 36 produkter
  Visar 36 produkter

  COFFEE TABLE BOOK OCH FOTOALBUM – I ETT!

  Coffee Table Photo Album på vardagsrumsbordKAILAS Coffee Table Photo Albums är perfekta för att bevara dina mest kära minnen på ett stilfullt sätt eller att använda som en trendig inredningsdetalj i hemmet. Kanske vill du ha ett fotoalbum för att föreviga stunder från en härlig resa, ett roligt bröllop eller första bebistiden? Eller bara fina stunder från livet att se tillbaka på? Att ta sig tiden att organisera sina kära fotominnen i ett album är välinvesterad tid. Ett fotoalbum med fysiska foton är något som otvivelaktigt kommer att uppskattas – både av dig själv och av andra. För det är något särskilt med känslan att kunna sätta sig tillbakalutad i soffan och varsamt bläddra i ett album fylld med varma och glädjande minnen. En rofylld känsla som aldrig går ur tiden – hur digital världen än blir.

  Att fotoalbum dessutom kan vara väldigt dekorativa och snygga att ha liggandes framme är inte precis något nytt, men dessa album från KAILA är verkligen något extra! Varje fotoalbum är designad som en trendig Coffee Table Book – en sofistikerad inredningsdetalj som blivit alltmer populär. Att denna snygga Coffee Table Book sedan innehåller dina egna fotoberättelser gör bara saken ännu bättre! Det är helt enkelt en perfekt blandning mellan en stilren Coffee Table Book och ett funktionellt fotoalbum – ett Coffee Table Photo Album.

  MER ÄN BARA ETT FOTOALBUM

  Tack vare dess luxuösa och trendiga utformning är dessa Coffee Table Photo Albums så mycket mer än bara ett fotoalbum. För dig som vill går det att använda dessa endast som just Coffee Table Books, eller köp till refillsidor i andra färger och fyll med egengjorda målningar eller texter. Du kan också ta ut sidorna i albumet och använda asken för förvaring av småprylar. Valmöjligheterna är många och oavsett vad du väljer att fylla eller inte fylla dina Coffee Table Photo Albums med så kan du vara säker på att det blir en stilfull detalj i ditt hem som ger din inredning en förfinad touch!

  EXKLUSIV DESIGN MED OLIKA TEXTTRYCK 

  KAILAS Coffe Table Photo Album är textilklädda fotoalbum utformade som lyxiga askar vilket ger dem en exklusiv premiumkänsla. När du öppnar upp asken möts du av en ringpärm med 30 svart blad (60 sidor) där du själv klistrar in dina favoritminnen. Dessa fotoalbum är perfekt för scrapbooking och ger dig stor flexibilitet såväl som utrymme för kreativitet när du vill skapa ditt eget unika Coffee Table Album.

  Kanske vill du ha ett fotoalbum i en beige fräsch ton eller ett mörkare fotoalbum i en elegant svart design? Eller ett album i en härlig pastellfärg som lyser upp i ditt hem? I KAILAS sortiment av textilklädda Coffee Table Photo Album finns flera olika jordnära och stilsäkra toner som är noga utvalda. Men det är inte bara färgerna som skiljer albumvarianterna åt – varje album har en egen titel med meningsfulla och slagkraftiga ord på hawaiianska eller engelska!

  På det vackra språket hawaiianska finns det flera texttryck med olika betydelser: 'OHANA betyder ”familj” - MAU KI'I betyder ”bilder” - ALOHA betyder ”kärlek” - HO'OMANA'O betyder ”minnen” - HAU'OLI betyder ”lycka” - MO'OLELO betyder ”berättelser”.
  På engelska finns det album med texttrycken ’MEMORIES’ och ’THROWBACK’ – för kanske är det är ju just det dina album kommer innehålla - en tillbakablick över dina finaste minnen!
  När ord känns överflödiga eller du vill låta bilderna tala för sig själv så finns det album med tryckta tecken:´´ ´?!!´’*´ och avskedshälsningen ´XOXO´som betyder pussar och kramar.

  Vilket ord och vilken innebörd passar innehållet i ditt fotoalbum? Det breda sortimentet ger dig möjligheten att hitta en Coffee Table Book som passar just dig och samtidigt blir en iögonfallande detalj i ditt hem!

  SCRAPBOOKING – KLISTRA IN SJÄLV

  KAILA FotoalbumInuti dessa lyxiga fotoalbum finns svarta blad som blir en stilfull – och nästan lite dramatisk – kuliss till dina fotominnen. Varje album innehåller 30 svarta blad (60 sidor) där du själv klistrar in dina bilder. Bladen mäter 21x28 cm, vilket gör att varje sida med god marginal rymmer två foton i den vanliga fotostorleken 11x15 cm. Men med fotoalbum där du själv klistrar in bilderna finns stort utrymme för kreativitet, och du har fria händer att organisera bilder i olika format precis hur du vill – som ditt eget scrapbook fotoalbum! Kanske vill du också piffa de svarta sidorna med roliga klistermärken eller skriva en liten bildtext med en albumpenna till dina foton? I dessa album är det bara din egen kreativitet som sätter stopp! Inuti varje album finns ett diskret och vackert tryck på omslagets insida. KAILA Coffee Table Photo Album är resultatet av stilren svensk design när den är som bäst!

  Bladen är placerade i en smidig ringpärm, och om du behöver fylla ut ditt album har vi även refillblad till denna trendiga albumserie. Refillbladen går att köpa i flera olika färger. Dessa refillblad är hålade för enkel montering i ditt befintliga KAILA Coffee Table Photo Album. Att det är dags att köpa refillblad kan inte tolkas som något annat än ett gott tecken på många fantastiska och minnesvärda ögonblick!

  OM KAILA

  KAILA är ett nytt svenskt varumärke med fokus kvalitet och stilren svensk design – till överkomliga priser. Ordet ”KAILA” är hawaiianska och betyder ”stil”, vilket är ett mycket passande ord för det koncept och de produkter KAILA erbjuder.

  KAILA har lyckats med konsten att skapa produkter med den där exklusiva premiumkänslan som ändå är prisvärda och tillgängliga. Designkonceptet bygger på den klassiska svenska designstilen som präglas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en trendig touch. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet!