Coffee Table Photo Album

Ett KAILA Coffee Table Photo Album ger dig inte bara en praktisk möjlighet att förvara dina käraste fotominnen på – du får en snygg och trendig inredningsdetalj också! Dessa textilklädda och lyxigt askformade fotoalbum har en mycket stilren design och finns i flera olika jordnära toner. Men det är mer än bara färgerna som skiljer dessa album åt; de har nämligen olika titlar med meningsfulla ord på hawaiianska. Vilket ord passar innehållet i ditt fotoalbum bäst? Hitta din favorit bland dessa trendiga och eleganta Coffee Table Photo Albums!

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som erbjuder stilren svensk design och kvalitet – till överkomliga priser. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist.

Visar 6 produkter

Coffee Table Book och fotoalbum – i ett!

Att ta sig tiden att organisera sina kära fotominnen i ett album är välinvesterad tid. Ett fotoalbum med fysiska foton är något som otvivelaktigt kommer att uppskattas – både av dig själv och av andra. För det är något särskilt med känslan att kunna sätta sig tillbakalutad i soffan och varsamt bläddra i ett album fyllda med varma och glädjande minnen. En rofylld känsla som aldrig går ur tiden – hur digital världen än blir. Att fotoalbum dessutom kan vara väldigt dekorativa och snygga att ha liggandes framme är inte precis något nytt, men dessa album från KAILA är verkligen något extra! Varje fotoalbum är designad som en trendig Coffee Table Book – en sofistikerad inredningsdetalj som blivit alltmer populär. Att denna snygga Coffee Table Book sedan innehåller dina egna fotoberättelser gör bara saken ännu bättre! Det är helt enkelt en perfekt blandning mellan en stilren Coffee Table Book och ett funktionellt fotoalbum – ett Coffee Table Photo Album.

Fotoalbumen är klädda i textil och finns i flera olika omsorgsfullt valda, jordnära och stilsäkra toner. Varje album är dessutom utformat som en ask, vilket ger en lyxig premiumkänsla när man öppnar det. Inuti varje album möts man också av ett diskret och vackert tryck på omslagets insida. KAILA Coffee Table Photo Album är resultatet av stilren svensk design när den är som bäst!

Meningsfulla ord på hawaiianska

Det är inte bara färgerna som skiljer albumvarianterna åt. Varje album har nämligen en egen titel, med meningsfulla ord på det vackra språket hawaiianska:

'OHANA betyder ”familj” - MAU KI'I betyder ”bilder” - ALOHA betyder ”kärlek” - HO'OMANA'O betyder ”minnen” - HAU'OLI betyder ”lycka” - MO'OLELO betyder ”berättelser”.

Vilket ord och vilken innebörd passar innehållet i ditt fotoalbum?

Fotoalbum – klistra in själv

Dessa fotoalbum har svarta blad som blir en stilfull – och nästan lite dramatisk – kuliss till dina fotominnen. Varje album innehåller 30 svarta blad (60 sidor) där du själv klistrar in dina bilder. Bladen mäter 21x28 cm, vilket gör att varje sida med god marginal rymmer två foton i den vanliga fotostorleken 11x15 cm. Men med fotoalbum där du själv klistrar in bilderna finns stort utrymme för kreativitet, och du har fria händer att organisera bilder i olika format precis hur du vill – som ditt eget scrapbook fotoalbum!

Bladen är placerade i en smidig ringpärm, och om du behöver fylla ut ditt album har vi även refillblad till denna trendiga albumserie. Dessa refillblad är hålade för enkel montering i ditt befintliga KAILA Coffee Table Photo Album. Att det är dags att köpa refillblad kan inte tolkas som något annat än ett gott tecken på många fantastiska och minnesvärda ögonblick!

Om KAILA

KAILA är ett nytt svenskt varumärke med fokus kvalitet och stilren svensk design – till överkomliga priser. Ordet ”KAILA” är hawaiianska och betyder ”stil”, vilket är ett mycket passande ord för det koncept och de produkter KAILA erbjuder.

KAILA har lyckats med konsten att skapa produkter med den där exklusiva premiumkänslan som ändå är prisvärda och tillgängliga. Designkonceptet bygger på den klassiska svenska designstilen som präglas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en trendig touch. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet!