• Trendigt Coffee Table Album i cremefärgad textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt guldtryck med albumtiteln: THROWBACK
5.0 2

KAILA THROWBACK Cream - Coffee Table Photo Album (60 Svarta Sidor / 30 Blad)

  • Trendigt Coffee Table Album i cremefärgad textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt guldtryck med albumtiteln: THROWBACK
299 kr
(2 recensioner)
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Albumfärg
Beige
Antal sidor
60
Färg på albumbladen
Svarta
Färgnyans
Cream
Skyddande pergamynblad
Nej
Storlek albumblad (BreddxHöjd)
21x28 cm
Syrafritt papper
Ja
Typ av album
Klistra in själv
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
26x31,6x4,6 cm

Varumärke: KAILA

Detta är ett mycket trendigt fotoalbum som är lyxigt förpackat som en stilfull Coffee Table Book – ett så kallat Coffee Table Photo Album. Fotoalbumet är utformat som en exklusiv ask som du öppnar upp för att komma åt innehållet. Omslaget är elegant klätt i cremefärgad textil och ett guldfärgat tryck med texten ”THROWBACK” pryder både framsidan och albumryggen. Detta välbekanta begrepp för tillbakablick ger fotoalbumet en modern och lite kaxig känsla då det verkligen särskiljer sig från de klassiska albumstilarna. Albumet har även en undertitel som lyder ”A collection of past experiences” som står tryckt nere i det vänstra hörnet.

På fotoalbumets insida sitter en ringpärm med 30 svarta blad (60 sidor) redo att fyllas med dina egna tillbakablickar. Du klistrar själv in dina foton vilket ger utrymme för både flexibilitet och kreativitet.

Detta trendiga fotoalbum kommer från KAILA, ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren svensk design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Art.nr: 51045863
 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Emma

Köpte till min syster i julklapp, blev en succé! Superfin och kändes lyxig, bra kvalitet. Blev så imponerad att jag köpte en till mig själv också!

2022-01-13
Sasha

Superfin, elegant och passar perfekt in som en inredningsdetalj i hemmet! Snabb leverans och bra priser med mycket bra kvalitet. älskar!! :)

2021-08-14

Skriv en recension