• Trendigt Coffee Table Album i grå textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt tryck med albumtiteln: XOXO
5.0 4

KAILA XOXO Greige - Coffee Table Photo Album (60 Svarta Sidor / 30 Blad)

  • Trendigt Coffee Table Album i grå textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt tryck med albumtiteln: XOXO
299 kr
(4 recensioner)
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Albumfärg
Grå
Antal sidor
60
Färg på albumbladen
Svarta
Skyddande pergamynblad
Nej
Storlek albumblad (BreddxHöjd)
21x28 cm
Syrafritt papper
Ja
Typ av album
Klistra in själv
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
26x31,6x4,6 cm

Varumärke: KAILA

Detta snygga fotoalbum är designat som en trendig Coffee Table Book och kallas av den anledningen även för ett Coffee Table Photo Album. Omslaget är elegant klätt i grå textil och på albumets framsida och rygg sitter ett vitt tryck med den välkända avskedshälsningen ”XOXO” som står för pussar och kramar. Denna trendiga titel kompletteras även med en undertitel som lyder ”A little something that matters” och står tryckt nere i albumets vänstra hörn. Det är ett väldigt stilrent fotoalbum med en annorlunda och lekfull design som garanterat sticker ut från mängden.

Fotoalbumet är utformat som en lyxig ask du öppnar upp för att komma åt innehållet. När du öppnat albumet möts du av en ringpärm och 30 svarta blad (60 sidor) att fylla med dina meningsfulla minnen. Du klistrar själv in dina bilder vilket ger dig både flexibilitet och utrymme för att locka fram din kreativa sida.

Detta trendiga fotoalbum kommer från KAILA, ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren svensk design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Art.nr: 51045873
 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Barbro

Hej Detta Album önskade sig mitt barnbarn Ida (20år) i julklapp.Jag gjorde min beställning i sista minuten och trodde ärligt inte den skulle hinna fram i tid! Men - vilket effektivt företag ni är! Hon grät glädjetårar på julafton ! ”Fan , jag trodde inte jag skulle få det!” Hon är så nöjd ! Över produkten och att farmor fixade att shoppa på webben! Tack till er !

2022-01-12
Louise

Så otroligt snygg och praktiskt. Färgen var precis som jag tänkt mig och passar mig perfekt. Riktigt nöjd med mitt köp!

2021-12-08
Anna

Ett väldigt snyggt fotoalbum att samla fotominnen i och det är så fint att ha det liggandes framme! Tycker också om att det är svarta papper i albumet.

2021-08-16
Sasha

Superfin, elegant och passar perfekt in som en inredningsdetalj i hemmet! Snabb leverans och bra priser med mycket bra kvalitet. älskar!! :)

2021-08-14

Skriv en recension