• Trendigt Coffee Table Album i svart textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt tryck med albumtiteln: *
5.0 1

KAILA * - Coffee Table Photo Album (60 Svarta Sidor / 30 Blad)

  • Trendigt Coffee Table Album i svart textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt tryck med albumtiteln: *
399.90 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Albumfärg
Svart
Antal sidor
60
Färg på albumbladen
Svarta
Skyddande pergamynblad
Nej
Storlek albumblad (BreddxHöjd)
21x28 cm
Syrafritt papper
Ja
Typ av album
Klistra in själv
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
26x31,6x4,6 cm

När ord är överflödiga och bilderna och minnena kan tala för sig själva, då kan man skaffa ett fotoalbum med titeln: *. Detta Coffee Table Photo Album har en annorlunda och lekfull – men samtidigt mycket stilren – design som gör det lika mycket till en snygg och trendig inredningsdetalj som till ett praktiskt fotoalbum. Fotoalbumet är elegant klätt i svart textil och den ordlösa titeln står glansigt tryckt på albumets framsida. Nere i albumets vänstra hörn finner du även ett tryck med undertiteln A selection of random stuff.

Albumets stilrena design förstärks ytterligare av att det är utformat som en exklusiv ask du öppnar upp för att komma åt innehållet. Inuti fotoalbumet sitter en ringpärm med 30 svarta blad (60 sidor) att fylla med dina blandade fotominnen. Du klistrar själv in dina bilder på sidorna, vilket ger dig både flexibilitet och utrymme för kreativitet.

Detta trendiga fotoalbum kommer från KAILA, ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren svensk design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Art.nr:
51045870

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.