• Trendigt Coffee Table Album i ljusgul textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt tryck med albumtiteln: XOXO

KAILA XOXO Yellow - Coffee Table Photo Album (60 Svarta Sidor / 30 Blad)

  • Trendigt Coffee Table Album i ljusgul textil
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Snyggt tryck med albumtiteln: XOXO
399.90 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Albumfärg
Guld
Antal sidor
60
Färg på albumbladen
Svarta
Skyddande pergamynblad
Nej
Storlek albumblad (BreddxHöjd)
21x28 cm
Syrafritt papper
Ja
Typ av album
Klistra in själv
Yttermått (Bredd x Höjd x ev. Djup)
26x31,6x4,6 cm

Detta snygga fotoalbum är designat som en trendig Coffee Table Book och kallas av den anledningen även för ett Coffee Table Photo Album. Omslaget är elegant klätt i ljusgul textil och på albumets framsida och rygg sitter ett vitt tryck med den välkända avskedshälsningen ”XOXO” som står för pussar och kramar. Denna trendiga titel kompletteras även med en undertitel som lyder ”A little something that matters” och står tryckt nere i albumets vänstra hörn. Det är ett väldigt stilrent fotoalbum med en annorlunda och lekfull design som garanterat sticker ut från mängden.

Fotoalbumet är utformat som en lyxig ask du öppnar upp för att komma åt innehållet. När du öppnat albumet möts du av en ringpärm och 30 svarta blad (60 sidor) att fylla med dina meningsfulla minnen. Du klistrar själv in dina bilder vilket ger dig både flexibilitet och utrymme för att locka fram din kreativa sida.

Detta trendiga fotoalbum kommer från KAILA, ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren svensk design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Art.nr: 51045876

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.