Inred barnrummet med fina textilier

Att få till ett fint rum till barnen kan kännas viktigt. Här ska många timmar av lek, bus, lässtunder, nattning och mycket annat spenderas så i barnrummet vill vi gärna få till både en lekfull och samtidigt trygg miljö. Barntextilier är något som gör rummet väldigt ombonat och mysigt. Inred med smarta textilier som påslakanset, sänghimlar och spjälsängsskydd till spjälsängen för en trygg och mysig sovmiljö!

Det är viktigt med fina textilier i barnens rum för där fyller textilier många olika funktioner. Framför allt så kompletterar textilier den övriga inredningen och kan knyta ihop en röd tråd. Många textilier till spjälsängen har både en skyddande funktion samtidigt som det också gör den mer dekorativ. Att bädda sängen fint och skapa en mysig sovmiljö är viktigt för att skapa de bästa förutsättningarna för en god natts sömn.

SÄKRA OCH FINA SPJÄLSÄNGSSKYDD

I spjälsängen är det bra med ett spjälssängsskydd i tjockt material. Ett spjälssängsskydd fästs runt om sängen på insidan och ger ett mjukt kantskydd runt om. Det skyddar barnet från att fasta mellan ribborna i sängen eller att slå sig i hårda kanter. Ett spjälssängsskyd är både tryggt och bekvämt, och samtidigt så är det väldigt fint. Det gör sängen mer estetiskt tilltalande och det finns olika färger att välja mellan så att du enkelt kan välja det som passar dig bäst. Du kan bädda med ett färgglatt för en livfull och glad stämning, eller ett mer nedtonat spjälssängsskydd i en lugn färg som känns mer stilrent.

EN SAGOLIK SÄNGHIMMEL

Att hänga upp en vacker sänghimmel är något som verkligen blivit populärt. Med en sänghimmel kan du både få till sagolik och mysig känsla på samma gång. En fin sänghimmel är ofta uppskattat av barn i alla åldrar. Den kan kännas mysig att sova under och kan även fungera som en extra spännande lekplats om du hänger den som ett himmeltält. Det är bara kreativiteten som sätter stopp för vad en sänghimmel kan fylla för funktion i barnrummet. Kanske kan den få hänga i ett fint böljande fall över barnets säng, över ett bollhav eller i ett hörn med några kuddar under för en mysig läshörna?

BÄDDSET TILL BARNSÄNGEN

Bäddtextilier kan vara en av de viktigaste textilierna till både spjälsängen och till juniorsängen. En säng utan mjuka påslakanset är inget vidare skönt att sova. Dessutom är det kul att det finns så mycket fina att välja mellan. När det gäller sängkläder till barn är det viktigt att våga ställa krav på kvaliteten. Sängkläder till barn måste vara slitstarka, fuktabsorberande och samtidigt skonsamma. Det är viktigt att välja ut fina bäddset med omsorg eftersom det utgör en stor grund i sängen.

MATCHA OLIKA BARNTEXTILIER

I barnrummet är det fint att inreda med mycket färg och att få till en lekfull och kreativ miljö. Du kan välja ut en färgton som du tycker om och sen utgå från den i mycket annat. Sen kan du inreda med dekorationer och andra detaljer som fint knyter ihop rummet.

Något som är roligt med barntextilier är att det är fint att matcha med varandra och plocka upp färgen från till exempel sängkläderna i sängen i något annat. I vårt sortiment hittar du matchande färger på sänghimlar, påslakanset och spjälsängsskydd i dova pastellfärger som alla går fint ihop tillsammans.

Klicka här för att komma till vårt sortiment av fina och noga utvalda barntextilier!