Påslakanset till barn

Bädda för en god natts sömn till ditt barn med mjuka påslakanset. Många timmar spenderas i sängen så det är viktigt att den känns bekväm och mysig. Prioritera ditt barns sömnkomfort och välj mellan sängkläder av fin kvalitet. Hos oss på BGA hittar du ett noga utvalt sortiment av mjuka och fina bäddset till barn!

Färg
Färgnyans
Storlek
Material
Bredd
Längd
Form
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Färgnyans
  • Storlek
  • Material
  • Bredd
  • Längd
  • Form
  • Pris
  Visar 16 produkter
  Visar 16 produkter

  BÄDDSET TILL BARN

  Bädda sängen med fina bäddset för en god natts sömn för de små. I vårt sortiment hittar du fina påslakanset i mjuk bomull som passar perfekt i den mindre barnsängen, vaggan, barnvagnen och i spjälsängen. Att bädda skönt med mjuka och mysiga påslakanset ger barnet goda förutsättningar för en mer lyckad sömn. För en liten bebis bör spjälsängen hållas relativt enkelt inredd och ganska tom, men när barnet blir lite äldre är det kul att köpa till någon prydnadskudde och gosedjur.

  Att bädda spjälsängen med bekväma sängkläder till barn är viktigt. I sängen spenderas många timmar vilandes, sovandes, kanske ibland lekandes och lyssnandes till sagor så det är viktigt att platsen känns trygg och mysig. I barnsängen kan du låta sängkläder spegla barnets ålder eller intressen, kanske kan barnet om det är lite äldre, själv få vara med och välja ut vilka sängkläder de tycker om!

  BÄDDSET I MJUK BOMULL SOM ANDAS

  När det gäller sängkläder till barn är det viktigt att ställa krav på kvaliteten. Ett bäddset måste vara tåligt, ventilerande, leda bort fukt och kännas skonsamma mot barnet. Det är också viktigt att sängkläderna är allergivänliga. Att bädda med bäddset i bomull är ett populärt alternativ av material till barn eftersom sängkläder i bomull andas bra, är mjuka och tåliga. Detta är bra så att inte barnet blir för varmt om natten eller om det rör på sig mycket i sömnen. Det är viktigt att sängkläder till barn håller en hög standard, och framför allt så är det viktigt att bäddsetet känns bekvämt och är behagligt för barnet.

  I vårt sortiment hittar ni ekologiska sängkläder till barn som är tillverkade i 100% ekologisk bomull och certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som innebär att produkten uppfyller humanekologiska krav och inte innehåller några kemikalier som är skadliga för hälsan eller miljön. Du hittar också påslakanset i 100% oblekt linne av mjukaste kvalitet. Linne är ett hållbart naturmaterial som är bra ur ett ekologiskt perspektiv.

  För att bomull ska få betecknas som ekologisk krävs vissa kriterier. Det startar redan vid odlingen av själva bomullsplantan. Ekologisk bomull produceras helt utan användning av kemisk-syntetiska bekämpningsmedel, konstgödsel eller genetisk modifierade frön. Hela produktionsprocessen ska vara utan miljöskadliga ämnen. Om du väljer ett bäddset från oss gör du alltså ett klimatsmart val som också är bättre för din bebis!

  VAD BEHÖVER DU TILL SPJÄLSÄNGEN?

  Ett fint bäddset kan kännas självklart till spjälsängen eller juniorsängen, och det är viktigt att välja ut bäddset med omsorg. Det utgör en stor grund i den bäddade sängen, och det är många barntextilier som kan behövas till spjälsängen men det är absolut ett av dem viktigaste. Ett bäddset är det som ligger direkt mot din bebis hud, så det är väldigt viktigt att de är mjuka och sköna. Bra sängtextil är värt att ta sig tiden att välja ut. När du sen skapar din fina bäddning kan du välja att matcha påslakansetet i spjälsängen med fler fina barntextilier för en trivsam och ombonad sovhörna.

  När du bäddar en säng är det väldigt viktigt att välja textilier som är anpassade efter barnets ålder och det är viktigt att tänka på att spädbarn inte bör ha täcke och kudde när de sover. När du bäddar en spjälsäng rekommenderar vi att du följer de råd du fått från BVC eller kollar med dem om du känner dig osäker kring något.

  BEKVÄMT ATT SOVA UTOMHUS I VAGNEN

  Ibland kan det vara riktigt skönt för barn att få sova utomhus. I vårt sortiment hittar du mindre bäddset som passar bra i vagnen och gör att ditt barn kan ligga inbäddad i vagnen utomhus en lite kyligare dag. Att bädda vagnen mjukt gör att barnet lätt kan slumra till under en långpromenad eller ta en liten tupplur på uteplatsen.

  PÅSLAKANSET I DOVA PASTELLFÄRGER

  I vårt sortiment hittar du sängkläder speciellt framtagna till barn. Du hittar bäddset i dämpade pastellfärger och i en avslappnad stil som passar i alla olika hem och olika barnrum. Ett stilrent bäddset kan vara ett bra alternativ om det är mycket andra intryck i rummet och många färgglada leksaker. Då kan ett stilrent bäddset ge en känsla av lugn. Alla bäddset finns i matchande färger med sänghimlar och spjälsängsskydd. Du kan antingen välja att matcha dessa tillsammans i samma färgnyans eller välja olika färger eftersom alla nyanser går fint ihop tillsammans och skapar en fin mjuk kontrast.

  Du hittar också fina mönstrade bäddset som är som framtaget för fina drömmar och en skön sömn. Vissa barn gillar färger och mönster och då kan dessa passa perfekt och kännas lite roligare att sova i. Det kan kanske underlätta läggningen några gånger om barnet får krypa ned i en säng som känns lekfull och intressant! Det är olika vad alla föredrar, och då är det bra att det finns så många olika fina alternativ att välja mellan.

  Vi på BGA är stolta över att kunna presentera ett så fint sortiment av sängkläder till barn i hög kvalitet. Prioritera ditt barns sömnkomfort och välj mellan bäddset i olika färger och mönster ovan - kanske blir det så att ni hittar lillens nya favorit!