Spjälsängsskydd

Ge din bebis extra trygghet och bädda med ett spjälsängsskydd i spjälsängen. Spjälsängsskyddet fästs på insidan av spjälsängen som en mjuk kant och förhindrar små armar och ben att slå i kanten eller fastna mellan sängens spjälor. Ett spjälsängsskydd gör också sängen mer ombonad och skapar en mysig sömnmiljö! Välkommen till vårt sortiment av fina skydd till spjälsängar!

Färg
Färgnyans
Bredd
Längd
Material
Storlek
Form
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Färg
  • Färgnyans
  • Bredd
  • Längd
  • Material
  • Storlek
  • Form
  • Pris
  Visar 3 produkter
  Visar 3 produkter

  SPJÄLSÄNGSSKYDD – ETT SÄKERT OCH FINT SKYDD TILL SPJÄLSÄNGEN

  Barnsängen kan vara hemmets tryggaste punkt för ditt barn och det är viktigt att den känns mysig, bekväm och säker. Hjälp din bebis att få de rätta förutsättningarna för en bra sömn och bädda spjälsängen med smarta textilier. En god natts sömn är viktigt av många anledningar. Det är bra för humöret och för att orka leka, men speciellt viktigt är det med återhämtning när barnet växer och utvecklas. Att bädda med bra textilier som ger goda förutsättningar för en lyckad sömn är därför väldigt viktigt. Under de första åren kan det vara så att bebis sover mycket och då är bra om det sker i en bekväm säng som också känns säker och trygg för er båda.

  VAD ÄR ETT SPJÄLSÄNGSSKYDD?

  Spjälsängsskydd är ett bra exempel på smarta barntextilier. Ett spjälssängsskydd är tillverkat i textil och är stoppat för en god komfort. Det fästes runt spjälsängen på insidan och ger ett mjukt kantskydd runt spjälsängen. Det skyddar barnet att slå i hårda kanter, och förhindrar små ben och händer att fastna mellan spjälorna i sängen. Det är ett bra val att bädda med ett spjälsängsskydd i spjälsängen eftersom här kommer många timmar att spenderas och det är skönt att veta att det är mjukt och tryggt för bebisen. Sömnen är viktig för att alla ska må bra, och om du skapar en mysig och sömnvänlig miljö så kan du öka chanserna för en bättre sömn.

  Ett spjälsängsskydd är tillverkat i ett tjockt material och mäter ofta omkring 30 cm i höjd och ger ett mjukt skydd en bit upp. På en spjälsäng är standardstorleken 60x120 cm och för att ett spjälskydd få ska gå runt hela sängen är 360 cm en bra längd. I vårt sortiment hittar du tjocka spjälskydd i dessa mått som skyddar bra. Ofta fästs ett spjälsängsskydd med knytband i kanterna på sängens utsida för att hålla sig på plats i spjälsängen. För att spjälsängsskyddet ska passa perfekt och fungera riktigt är det viktigt att det fästs på rätt sätt och noggrant så följ alltid de anvisningar som medföljer ditt skydd. Det är också viktigt fästs ordentligt för att spjälsängsskyddet ska sitta kvar på plats och inte ramla ner i sängen. På våra spjälsängsskydd sitter dragkedjan för fyllningen i botten så det inte är något du behöver oroa dig för att din bebis ska riva sig på.

  BÅDE SKYDDANDE OCH DEKORATIVT

  Samtidigt som ett spjälsängsskydd är skyddande i sängen så är det samtidigt väldigt fint och det gör spjälsängen mer personlig. Utan ett spjälsängsskydd kan babysängen se lite kal ut, men med vacker textil blir spjälsängen mycket mer ombonad och mysig. Den blir helt enkelt mycket mer mysig att få krypa ned i, och mer estetiskt tilltalande i inredningen. Det är alltid ett plus i kanten att kunna välja fina barntextilier som både har en skyddande funktion och samtidigt är väldigt fina.

  Spjälsängsskyddet ger samtidigt en liten grad av insynsskydd vilket kan lugna barnet under natt och dagsvila, då det kan skapa lite skugga och förhindra skarpt ljus att nå in lika bra.

  ETT MILJÖVÄNLIGT ALTERNATIV SOM ÄR BRA FÖR DITT BARN

  Att välja barntextilier av bra material som inte är skadliga är mycket viktigt. Spjälsängsskyddet måste vara tillverkat i ett material som både känns säkert och behagligt för din bebis. I vårt sortiment hittar du spjälsängsskydd som är tillverkade i tyg av fin kvalitet och som inte är skadligt för bebisen. Alla spjälsängsskydd är certifierade enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX® som innebär att produkten uppfyller humanekologiska krav och inte innehåller några kemikalier som är skadliga för hälsan eller miljön. Ett klimatsmart val som är bättre för alla!

  SKAPA EN FIN OCH SÖMNVÄNLIG MILJÖ I BARNRUMMET

  Det brukar inte kännas så motvilligt att få inreda fint för det viktigaste vi har, och därför brukar de flesta inte ha något emot att lägga lite tid och omsorg på att inreda barnrummet och barnets sovhörna fint. Det brukar kännas mysigt att få pyssla och fixa till, och förhoppningsvis kommer det också löna sig.

  Till en början när sängen står i ditt sovrum kan det vara kul att få inreda spjälsängen med bäddtextilier som även passar er säng för en ombonad och samhörig känsla i sovrummet. Sen när det är dags att flytta spjälsängen till barnrummet kan det vara roligt att istället få följa en röd tråd i barnrummet och välja en färgton att följa där inne och bädda med bäddtextilier i den färgen.

  Välj mellan spjälsängsskydd i olika färgnyanser för att hitta ett som faller dig i smaken och plocka sen upp färgen i andra textilier som gardiner, påslakan och kanske en mysig sänghimmel. Det blir extra fint i barnets rum och gör det väldigt mysigt med en mjuk känsla. I vårt sortiment hittar du flera olika spjälsängsskydd i olika färger som fint kan matchas tillsammans med andra barntextilier!