Barntextilier

Inred barnets rum med fina barntextilier för en personlig, lekfull och trivsam känsla. Här ska många timmar spenderas med lek och bus, vid nattning och många andra tillfällen. Det är därför viktigt att rummet känns mysigt och ombonat, så att det blir en plats där ni alla trivs!

Bädda med fina bäddset och spjälsängsskydd, gör en mysig hörna med en fin sänghimmel och förvara gosiga badrockar till barnet i badrummet. Letar du härliga textilier till barn? Välkommen till vårt sortiment av fina barnrumstextilier och låt dig bli inspirerad!

Material
Kategori
Färg
Färgnyans
Storlek
Bredd
Längd
Form
Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Material
  • Kategori
  • Färg
  • Färgnyans
  • Storlek
  • Bredd
  • Längd
  • Form
  • Pris
  Visar 37 produkter
  Visar 37 produkter

  FINA BARNTEXTILIER TILL HEMMETS VIKTIGAST RUM

  Om du har barn hemma kan deras rum vara ett av hemmets viktigaste. Här ska många timmar spenderas med massa bus och lek, nattning och lässtunder och så mycket mer, så det är viktigt att rummet känns trivsamt och samtidigt lekfullt. Barnrummet kan bli världens bästa lekplats, om du inreder den fint och på rätt sätt. För att vara säker på att lyckas i inredningen kan du använda dig av textilier i barnets rum. Inred med barntextilier i olika mönster och färger för att få till en personlig stil i rummet som kommer kännas trevligt för barnet. Oavsett om du vill följa en enhetlig röd tråd i rummet eller vill använda så mycket färger som möjligt så lovar vi att du kan hitta barntextilier som passar till ditt barns rum här i vårt sortiment.

  Barntextilier fyller så många olika funktioner i barnrummet och är helt enkelt ett måste, men framför allt så kompletterar det den övriga inredningen på ett smart sätt och kan knyta ihop den röda tråden i ett rum. Det finns också så många olika typer av barntextilier att inreda med i hemmet. Bäddset, sänghimlar och badtextilier bara för att nämna några.

  SÄNGKLÄDER SOM FÅR DITT BARN OCH BEBIS ATT SOVA BÄTTRE

  I små ben kan det finnas mycket spring men barn behöver lika som vi vuxna givetvis också återhämtning. En god natts sömn är viktigt för att orka hålla i gång och leka hela dagen. Välj mellan barntextilier som spjälsängsskydd, sänghimlar, och fina bäddset för att få till en mysig sovhörna där barnen kommer sova djupt och gott. Med bäddset som har roliga tryck och mönster skapar du en bäddning som känns roligare att krypa ned i och samtidigt bidrar till bättre komfort. Dessutom ger det livfullhet till rummet att bädda med fina sängkläder. I sortimentet hittar du bäddset som mäter 100x130 och passar i spjälsäng och smarta spjälskydd som förhindrar att barnen inte slår sig eller fastnar mellan spjälorna i sängen, att kunna sova säkert är viktigt för er båda så att du också kan slappna av. Om ni till en början har spjälsängen inne hos er har vi självklart fina textilier som passar fint att matcha med påslakanset till vuxnas sängar också. Även andra gosiga textilier är ett måste vid barnets sovhörna. Kanske en mjuk filt som kan värma när det är kallt eller gosa med. En mindre pläd är också perfekt i vagnen för kyligare dagar.

  SÄNGHIMMEL – BÅDE FÖR SÄNGEN OCH LEKHÖRNAN

  En sänghimmel är något som har blivit väldigt populärt i barnrummet. Inte så konstigt – en sänghimmel med dess böljande vackra tyg passar perfekt både över spjälsängen och vid lekhörnan. Sänghimlen gör sovplatsen extra mysig och ombonad, samtidigt som den kan bidra med en lite förmörkande effekt utan att du behöver stänga igen helt. Det ger ditt barn en mysig och avslappnande atmosfär att vila och sova i. Det roliga med sänghimlar är att de som sagt också passar lika bra vid lekhörnan. En sänghimmel kan få lekhörnan att kännas magisk och sagolik, och gör det till en perfekt plats där fantasin får ta plats i lekarna. En sänghimmel skapar inte bara en ombonad hörna, den ger barnet lite avskildhet och en mysig kojkänsla i rummet. Om du hänger en sänghimmel över en gosig matta där du placerar olika kuddar och en mjuk pläd får du en riktig myshörna – perfekt för lässtunden! En sänghimmel kan varieras på olika sätt. Oavsett om du söker en ljusrosa sänghimmel eller en stilren i grått så hittar du det hos oss på BGA!

  MYSIGA BADROCKAR OCH PONCHOS

  I sortimentet av barntextilier hittar du också badrockar och badponchos. Det är kanske inte något som du inreder själva barnrummet med, men det är ändå minst lika viktigt att ha hemma. Häng upp barnets badrock bredvid din egen i badrummet för en känsla av samhörighet. En badrock både torkar, värmer och skyddar barnet. Det är perfekt för att varmt få omsvepas efter duschen men också att packa med till stranden eller badhuset.

  SKAPA ETT FINT BARNRUM MED LIVFULLA TEXTILIER

  I barnets rum får allt vara anpassat efter barnet. Här får inredningen skilja sig från resterande rum i hemmet, vara lekfullt och kreativt. När du ska inreda ett barnrum kan du välja ut en färgton som du tycker om och ha den som bas i rummet. Sen kan du inreda med detaljer i matchande färgtoner för att skapa en livfull och mysig känsla. Våga även matcha och mixa olika mönster. I många olika textilier kan samma mönster återkomma vilket gör att de blir väldigt fina att matcha med varandra.

  Ju äldre barnen blir, desto mer kommer de bli medvetna om hur deras rum ser ut och då blir detaljerna i rummet alltmer viktigt. Kanske vill barnet själv få vara med och välja färger på vissa saker? Genom att själv få vara med och bestämma kommer rummet kännas ännu mer personligt och tryggt för barnet.

  När det kommer till barnrum, så är det också så att alla föredrar olika och vi prioriterar olika saker. För någon kanske det är viktigast med mycket färg i inredningen medan någon annan prioriterar smart förvaring. Men ett mål brukar alla ha gemensamt, nämligen att få rummet bli så mysigt och trivsamt som möjligt, och barntextilier är en bra början för att nå det målet!