• Hexagonformade speglar – säljs i 5-pack
  • Spegelglas tonade i stilfull mörk brons
  • Trendig svensk design från KAILA
roséguld eller klart glas. Genom att blanda färger skapar du en riktigt livfull spegeldekor!

Speglarna kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

">

KAILA Spegel Hexagon Dark Bronze 18x21 cm - 5-pack

562 kr 749 kr
Du sparar 187 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Färg
Brons
Färg på spegelglaset
Brons
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
18x21 cm
Vikt (gram)
350

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Plocka fram kreativiteten och skapa din egen väggdekor! Dessa moderna hexagonformade speglar säljs i 5-pack och levereras med dubbelhäftande tejp för en enkel montering på din vägg. Spegelglasen är tonade i en stilfull nyans av mörk brons, som gör din väggdekor ännu mer effektfull och trendig!

Sätt speglarna hur du vill; tillsammans i grupp, bredvid varandra på rad – eller hur du än önskar. Varje spegel mäter 18x21 cm, och vill du senare bygga ut din väggdekor går det utmärkt att komplettera med fler 5-pack. Dessa hexagonformade speglar finns även i andra nyanser på glaset, till exempel i roséguld eller klart glas. Genom att blanda färger skapar du en riktigt livfull spegeldekor!

Speglarna kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.Art.nr: 51044596
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension