• Hexagonformade speglar – säljs i 5-pack
  • Trendig svensk design från KAILA
  • Enkel montering med dubbelhäftande tejp
roséguldtonat och bronstonat spegelglas, som du kan blanda hur du vill i din väggdekor!

Speglarna kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

">

KAILA Spegel Hexagon 18x21 cm - 5-pack

562 kr 749 kr
Du sparar 187 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Färg på spegelglaset
Ofärgad
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
18x21 cm
Vikt (gram)
370
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Dessa supertrendiga hexagonformade speglar säljs i 5-pack och levereras tillsammans med dubbelhäftande tejp som du enkelt monterar dem på väggen med.

Med dessa speglar kan du skapa en unik väggdekor i vilken skepnad du vill. Sätt dem tillsammans, i rad, i olika grupper – eller hur du än vill! Vill du ha en riktigt stor och effektfull väggdekor kan du köpa flera paket och bygga högt och brett. Varje enskild spegel har en storlek på 18x21 cm. Dessa hexagonformade speglar finns även med både roséguldtonat och bronstonat spegelglas, som du kan blanda hur du vill i din väggdekor!

Speglarna kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.Art.nr: 51044169
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också