• Unik tavelkrok för alla väggar och ramar
  • Du slipper borra – bara spika
  • Snabb och enkel montering
4.6 9

Tavelkrok för alla väggar - Bold Tavelkrok 2-p

  • Unik tavelkrok för alla väggar och ramar
  • Du slipper borra – bara spika
  • Snabb och enkel montering
59.90 kr
(9 recensioner)
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Antal
2 st
Maxvikt
5 kg per krok

Om du vill slippa krånglet och de oangenäma hålen som tillkommer vid tavelupphängning med borr, plugg och skruv, kan en tavelkrok vara ett mycket bra alternativ. Särskilt när tavelkroken är så smart som denna! Bold Tavelkrok är nämligen världens första tavelkrok som passar alla typer av ramar och alla typer av väggar som är avsedda för tavlor (ej kakel eller glas). Tavelkroken är resultatet av innovativ svensk design, framställd för att underlätta!

Med denna tavelkrok kan det inte gå smidigare och snabbare att få upp din tavla på väggen. Du behöver inga avancerade verktyg, endast en vanlig hammare. Oavsett om din tavla har upphängningsvajer, fästen eller om den ska hängas direkt i ramens kant, kan den hängas upp med hjälp av denna tavelkrok. Den klarar dessutom upp till 5 kilos tyngd, och hela 10 kilo om du använder två tavelkrokar till samma tavla.

De tunna stålspikarna är utformade för att enkelt kunna slås in i väggen, och sedan lämna minimal påverkan på din vägg den dagen du bestämmer dig för att flytta din tavla.

Bold Tavelkrok är tillverkad i en flexibel och mycket motståndskraftig termoplast som tål hög belastning utan att spricka. Måttskalan på tavelkrokens framsida underlättar och möjliggör också en precis placering på väggen.

Om din vägg är allt för porös och spikarna har svårt att fästa är tavelkroken även försedd med ett smart monteringshål för en extra skruv om behovet uppstår.

Då och då fungerar det helt enkelt inte att spika upp en spik på väggen, kanske pga att väggen är väldigt tunn, eller på grund av någonting annat. Därför skall du använda en tavelkrok från BOLD Innovations. BOLD Innovations AB har tillverkat världens första tavelkrok som passar alla typer av ramar och alla typer av väggar som är avsedda för tavlor, och samtidigt gör det smidigare att enkelt få upp en tavla på väggen.

Art.nr: 51039963

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Maria

Funkar som den ska

2022-03-07
Mats

Helt nöjd!

2022-02-18
Synnöve

Jättebra krokar tavlan sitter perfekt.

2022-02-05
Christine

2021-09-09
Birgitta

Otroligt lätta att spika i väggen, funkar både på gipsvägg och betongvägg. Väldigt prisvärda då de är av bättre kvalitet.

2021-03-31
Lillemor

Enkelt och lätt, så glad jag hittade detta för väggarna är av den stenhårdaste betong som en vanlig slag borrmaskin ej klarar, måste hyra eller låna borrhammare. Så detta var verkligen toppen

2021-02-28
Stina

Funkar tyvärr inte i betongvägg, piggarna böjs

2021-01-07
Helena

Äntligen en krok som håller vad den utlovat - dvs att klara - dels att sättas upp på vägg av hårdbetong, dels hålla för upp till 5 kg, dessutom lätt att sätta upp utan att piggarna skadas!

2020-11-17
Anna-Maria

Äntligen ett enkelt sätt att hänga tavlorna.

2020-07-28

Skriv en recension