• Rund spegel med djup ram i guldfärgad metall
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Elegant och modern framtoning

KAILA Rund Spegel Edge Gold 90 cm Ø

1496 kr 2595 kr
Du sparar 1099 kr (-42%)

Välj storlek:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
4 cm
Färg
Guld
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Material
Metall
Spegeltyp
Väggspegel
Vikt (gram)
12900
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

En rund spegel i stilren svensk design med en metallram i vacker guldfinish. Ramen har en borstad yta, vilket ger den vackra guldfärgen en lite mattare look. Ramen är också trendigt tunn, men har samtidigt – beroende på storlek – ett djup på mellan 30-40 mm, vilket gör att den kommer ut en bit från väggen och skapar en häftig 3D-effekt. Ramens djup gör dessutom att spegeln känns gedigen och robust, utan att ta bort spegelns minimalistiska känsla.

KAILA Round Mirror Edge Gold finns i flera olika storlekar, och denna spegel har diametern 90 cm. Spegelns baksida är försedd med två väggfästen för en enkel och stabil upphängning på väggen, och lämpliga skruvar och pluggar medföljer.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.Art.nr: 51044686
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också