• Rund spegel med djup ram i matt svart metall
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Industriell och trendig framtoning

KAILA Rund Spegel Edge Black 90 cm Ø

1496 kr 2595 kr
Du sparar 1099 kr (-42%)

Välj storlek:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
4 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Material
Metall
Spegeltyp
Väggspegel
Vikt (gram)
12900
Väggfäste
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

KAILA Round Mirror Edge Black är en rund spegel med en stilren tunn metallram färgad i matt svart, vilket ger den en industriell och trendig framtoning. Ramen har – beroende på storlek – ett djup på mellan 30-40 mm, vilket gör att spegelglaset kommer ut en bit från väggen och skapar en häftig 3D-effekt. Ramens djup gör också att spegeln känns gedigen samtidigt som den behåller sin minimalistiska framtoning. En perfekt rund spegel att placera i vilket rum som helst där du vill addera funktion och stilren svensk design!

Denna spegel finns i flera storlekar, varav denna variant har diametern 90 cm. På spegelns baksida sitter två förmonterade väggfästen för en enkel och stabil placering på din vägg. Lämpliga skruvar och pluggar medföljer.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.Art.nr: 51044695
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också