KAILA

KAILA är ett svenskt inredningsvarumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer till rimliga priser i stilren svensk design till det moderna hemmet. Hitta något som passar just dig bland våra speglar, Coffee Table Photo Albums och Posterklämmor här nedan.

 

 

Speglar

 

KAILA – stilren svensk design

Rund spegel mot ljus vägg / inredning vardagsrum

KAILA är ett svenskt varumärke som erbjuder snygga och trendiga inredningsdetaljer till överkomliga priser. Ordet ”KAILA” kommer från det varma språket hawaiianska och betyder ”stil”. Ett ord som på ett adekvat och enkelt sätt sammanfattar varumärket KAILA – ett stilfullt, okonstlat och livfullt varumärke!

Designkoncept

KAILAs designkoncept präglas i hög grad av den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av elegans, minimalism och funktionalitet, men har också många trendiga inslag med spännande former och stilfulla färger. KAILA strävar efter att kunna erbjuda produkter med en tidlös trendkänsla – inredningsdetaljer som känns klassiska i ett klassiskt hem och trendiga i ett trendigt hem.

Varumärkesfilosofi

Enligt KAILAs varumärkesfilosofi ska stilren design och kvalitet vara tillgängligt, därför vill de erbjuda inredningsdetaljer till rimliga priser som passar alla hem och smaker. Vidare menar KAILA att det ena aldrig ska behöva utesluta den andra – eller det tredje för den delen. Kvalitet, snygg design och funktionalitet ska gott och väl kunna förenas, och den exklusiva premiumkänslan ska kunna infinna sig – utan att resultera i ett orimligt pris.

Växande sortiment

KAILAs sortiment växer ständigt och nya produktkategorier presenteras i snabb takt. I nuläget består utbudet av trendiga speglar, exklusiva fotoalbum och snygga posterklämmor. Inom kort kommer vi även att få se stilrena tavelhyllor och massor av olika trendiga och praktiska sminkspeglar i sortimentet. 

Kaila droppformad spegel roseguld

Trendiga speglar från KAILA

I KAILAs sortiment av speglar finner du bland annat deras populära spegel utan ram. En spegel som även är så tunn att den på ett elegant sätt nästan smälter samman med väggen. Tidlös minimalism som passar alla hem och rum! Du hittar också samma tunna runda spegel med spegelglas tonat i en rad olika trendfärger såsom roséguld, kallgrå och elegant guld. Dessa passar dig som gillar modern design som sticker ut på ett sobert och stilrent sätt.

Förutom de populära runda speglarna har KAILA även andra spännande spegelformer som ingår i deras sortiment, däribland asymmetriska speglar, droppformade speglar, ovala speglar och mjukt rektangulära speglar. Alla dessa exempel på speglar finns också med både klart och tonat spegelglas.

Exklusiva fotoalbum – KAILA Coffee Table Photo Album

KAILA Coffee Table Photo Album / grått fotoalbum

Den rofyllda känslan av att bläddra i ett fysiskt fotoalbum kommer nog aldrig att gå ur tiden, och att ha Coffee Table Books liggandes hemma som snygga inredningsdetaljer är riktigt trendigt. Förenar man dessa två exempel – fotoalbumets funktion med Coffee Table-böckernas stilfullhet – blir resultatet ett Coffee Table Photo Album.

I KAILAs sortiment av Coffee Table Photo Album hittar du textilklädda fotoalbum i stilren design och i en rad olika omsorgsfullt valda och jordnära toner. Alla album har också olika titlar med meningsfulla eller slagkraftiga ord och begrepp på hawaiianska eller engelska. Albumen är utformade som lyxiga askar som man öppnar upp när man vill ta del av innehållet, vilket ger dem en exklusiv premiumkänsla. Inuti möts du av en ringpärm och 30 svarta blad (60 sidor) att fylla med dina favoritminnen. Albumtypen är klistra-in-själv, så du får stor flexibilitet och utrymme för kreativitet när du skapar ditt unika Coffee Table Photo Album.

Posterklämmor från KAILA

Svart metallklämma för posters

Med posterklämmor hänger du upp dina posters och bilder på ett enkelt, prisvänligt och trendigt sätt. Detta rimmar väl med KAILAs varumärkesfilosofi och därför har de valt att lansera ett sortiment av metallklämmor i massor av olika storlekar och trendsäkra färger som exempelvis mattsvart, guld, silver, regnbågsfärg och rustik mässing.

Beroende på storlek säljs metallklämmorna styckvis, i 2-pack eller i 4-pack. Det alla posterklämmor har gemensamt är den stilrena designen och det ordentliga, men ändå flexibla, greppet i öppningen. Det gör att du kan montera det allra tunnaste av papper, men också posters med lite kraftigare tjocklek. Alla posterklämmor är också försedda med hål i toppen så att du enkelt kan fästa dem på väggen med en liten spik.

Upptäck KAILA du också!

På den här sidan hittar du genvägar till samtliga av KAILAs produktkategorier: SpeglarFotoalbum och Posterklämmor. Ta dig en titt i sortimentet och tillåt dig att förloras en stund i KAILAs trendiga och livfulla värld!