• Asymmetrisk oval spegel
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Trendig och elegant framtoning
5.0 1

Välj färg

KAILA Spegel Shape II 64x100 cm

  • Asymmetrisk oval spegel
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Trendig och elegant framtoning
829 kr
(1 recensioner)
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
64x100 cm
Vikt (gram)
4900
Väggfäste
Ja

Varumärke: KAILA

Med denna spegel får du det bästa av två världar: en trendig och iögonfallande inredningsdetalj som dessutom är väldigt elegant och stilfull. Spegeln har en mjuk och asymmetrisk oval form som påminner lite om ett ägg. Spegeln är även väldigt tunn och har ingen ram, vilket bidrar till dess moderna och mycket eleganta känsla.

Denna asymmetriska spegel finns i flera storlekar, och just denna variant har de generöst tilltagna proportionerna 100x64 cm. En stor spegel som gör ett stort och modernt intryck! Placera gärna denna spegel där den får komma både till sin funktionella och till sin dekorativa rätt.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Art.nr: 51044159

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Ulrica

Hittade denna hemsida direkt vid sökning av speglar. Flera stilrena modeller med olika design. Snabb leverans på några dagar och väl förpackad. Den här fina spegeln pryder nu min hall och jag är mycket nöjd med storleken. Bra upphängningsanordning på baksidan.

2021-05-01

Skriv en recension