• Rund spegel med djup ram i matt svart metall
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Industriell och trendig framtoning

KAILA Rund Spegel Edge Black 80 cm Ø

  • Rund spegel med djup ram i matt svart metall
  • Stilren svensk design från KAILA
  • Industriell och trendig framtoning
999 kr 1599 kr
Du sparar 600 kr (-38%)

Välj variant:
Du sparar 38%
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
4 cm
Färg
Svart
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Material
Metall
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
80 cm Ø
Upphängning 
Stående
Väggfäste
Ja
Vikt
10500 g

KAILA Round Mirror Edge Black är en rund spegel med en stilren tunn metallram färgad i matt svart, vilket ger den en industriell och trendig framtoning. Ramen har – beroende på storlek – ett djup på mellan 30-40 mm, vilket gör att spegelglaset kommer ut en bit från väggen och skapar en häftig 3D-effekt. Ramens djup gör också att spegeln känns gedigen samtidigt som den behåller sin minimalistiska framtoning. En perfekt rund spegel att placera i vilket rum som helst där du vill addera funktion och stilren svensk design!

Denna spegel finns i flera storlekar, varav denna variant har diametern 80 cm. På spegelns baksida sitter ett förmonterat väggfäste för en enkel och stabil placering på din vägg. Lämplig skruv och plugg medföljer.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Eftersom varje exemplar av denna spegel är unikt ser de inte alla helt identiska ut. På en del exemplar kan det uppstå en liten glipa i ramen, vilket i dessa fall ger denna eleganta väggspegel en rustikare känsla och ännu mer karaktär!

Art.nr: 51044694

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.