Tejp

(12)

Oavsett vilket material du arbetar med eller vilken effekt du strävar efter, finns det en tejp som passar perfekt för ändamålet.
Från mångsidig washi-tejp och robust gaffatejp till specialiserad dubbelhäftande tejp och dekorativa glittertejper, vårt sortiment täcker alla dina behov. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta tejpen för varje ändamål och varje projekt!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 12 produkter
  Visar 12 produkter

  Tejp

  Varje typ av tejp har unika egenskaper och användningsområden som gör den lämplig för särskilda projekt.

  Maskeringstejp: Idealisk för målningsprojekt där precision krävs. Maskeringstejpen är lätt att positionera och ta bort utan att lämna limrester eller skada underlaget. Det gör den perfekt för att skapa skarpa linjer eller skydda områden från färg.

  Dubbelhäftande tejp: Denna tejp är utmärkt för att sammanfoga två ytor och är särskilt användbar i projekt där du inte vill att tejpen ska synas. Den är idealisk för att montera foton i album, skapa hemgjorda kort, eller till och med för att fästa tyger temporärt vid syprojekt.

  Tygtejp: Också känd som duktejp, erbjuder en hög grad av hållbarhet och är motståndskraftig mot väder och vind. Tygtejpen är bra för tyngre projekt som kräver en stark bindning och kan användas både inomhus och utomhus.

  Klartejp: En mångsidig tejp som är nästan osynlig vid applicering. Den är utmärkt för att försegla gåvor, reparera rivna sidor i böcker eller fästa anteckningar och påminnelser på ytor där du inte vill att tejpen ska märkas.

  Inom pyssel används tejper inte bara för deras funktionella egenskaper utan även som ett dekorativt element. Till exempel kan färgglad washi-tejp användas för att dekorera dagböcker, kalendrar och scrapbooks, medan specialtejper med glitter eller mönster kan lägga till ett festligt eller personligt touch till alla slags pysselprojekt.

  För att undvika frustration och röra med tejprullar som trasslar sig, tillhandahåller vi också stabila tejphållare. Dessa hållare gör det enkelt att klippa av önskad mängd tejp utan krångel, vilket gör din pysselupplevelse både mer effektiv och njutbar.

  Oavsett dina pysselbehov har BGA.se de tejper och tillbehör du behöver för att lyckas med dina projekt. Utforska vårt sortiment och upptäck hur rätt sorts tejp kan lyfta ditt kreativa arbete till nya höjder.