Papper

(148)

Rätt pappersval kan förvandla ett enkelt projekt till ett mästerverk. Att hitta rätt papperskvalitet är avgörande, vare sig det gäller att ge din målning det perfekta underlaget, skapa livfulla färger i en evighetsbukett av kräppapper, eller vackra tryck på origamipapper. Varje typ av papper bidrar med sin egen textur och känsla, vilket öppnar upp för en värld av kreativa möjligheter. Oavsett om du är intresserad av papperskonst, scrapbooking, skapa personliga kort eller slå in en gåva i med det där lilla extra fina pappret och rosetten, finns det alltid ett papper som passar ditt projekt perfekt. Låt din kreativitet flöda och upptäck hur rätt papper kan lyfta dina pysselprojekt till nya höjder!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 1 - 100 av 148 produkter
  Visar 1 - 100 av 148 produkter

  Papper

  Varje typ av papper bidrar med sin egen textur och känsla, vilket öppnar upp för en värld av kreativa möjligheter. Vi på BGA.se erbjuder ett brett utbud av specialpapper som inspirerar både nybörjare och erfarna pysslare att utforska och skapa.

  Specialpapper för unika projekt

  För dig som söker det där lilla extra i sina projekt erbjuder vi en rad specialpapper

  Metallpapper

  Detta är ett blankt papper som reflekterar ljus och kan ge dina projekt en glänsande finish. Utmärkt för dekorativa kort eller konstverk som kräver en spegel- eller metalleffekt.

  Glitterpapper

  Perfekt för att lägga till en gnistrande touch till dina skapelser, detta papper är idealiskt för festdekorationer eller projekt som ska dra ögonen till sig.

  Strukturpapper

  Med varierande ytor kan strukturpapper ge en extra dimension till ditt arbete, perfekt för att imitera vissa typer av material eller ge en organisk känsla.

  Pastellpapper

  Särskilt utformad för pastellkonst, detta papper har en grov yta som hjälper till att hålla kritan eller pastellen på plats, vilket möjliggör rikare färgupptag och djupare skuggning.

  Läderpapper

  Även känt som veganskt läder, är en unik blandning av papper och tyg som har en yta liknande läder och erbjuder en mängd kreativa användningsområden. Vi erbjuder också olika materialset med läderpapper, vilket ger dig allt du behöver för att börja utforska detta spännande material och dess möjligheter.

  Presentinslagning

  Att slå in en gåva är mer än bara ett sätt att dölja den; det är en konstform som ger en extra touch av tanke och omsorg till din gåva. Hos BGA.SE erbjuder vi ett brett utbud av inslagningsmaterial som du kan skapa konstverk. Med vackra papper, eleganta band, unika etiketter och kreativa dekorationer kan du skapa en inslagning som inte bara förhöjer utseendet utan också gör mottagandet till en verklig upplevelse. Oavsett tillfälle kan en dekorativt inslagen present visa hur mycket du bryr dig och lägga en personlig prägel på din gåva.