Saxar

(10)

Här har vi samlat ett noggrant utvalt sortiment av saxar för alla dina pyssel- och hobbybehov.
Oavsett om du är en passionerad scrapbookare, en ivrig tygskapare eller bara älskar att pyssla, hittar du den perfekta saxen här. Från precisionssaxar för detaljarbeten till robusta tygsaxar för tyngre material, våra saxar kombinerar skärpa, hållbarhet och komfort för att säkerställa att varje klipp bidrar till att förverkliga dina kreativa visioner.
Upptäck vårt utbud och hitta din idealiska sax för att ta dina projekt till nästa nivå.

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 10 produkter
  Visar 10 produkter

  Saxen

  Saxen är ett av de mest grundläggande och oumbärliga verktygen inom pyssel och hobby. En bra sax är inte bara ett verktyg för att klippa material, utan en avgörande faktor för precision, effektivitet och slutresultatets kvalitet i ett projekt. På BGA.SE förstår vi vikten av att ha rätt sax för rätt ändamål, och därför erbjuder vi ett brett sortiment av saxar anpassade för olika material och tekniker.

  Hobbysaxar – Dessa saxar är perfekta för allmänna pysselprojekt. De är utformade för att hantera en rad olika material som papper, tunn kartong, tyg, och mer.

  Universalsaxar – Som namnet antyder är universalsaxar mångsidiga och kan användas för olika syften, både inom och utom pysselvärlden. De är robusta nog att klippa genom flera lager av olika material och är därför ett måste i varje pysslarens verktygslåda.

  Skräddarsaxar – Dessa är specialdesignade för att klippa tyger. Skräddarsaxar har längre blad för att möjliggöra jämna och rena snitt genom olika tyger utan att fransa kanterna. De är ett nödvändigt verktyg för alla som sysslar med sömnad, vare sig det gäller mode eller heminredning.

  Specialsaxar

  För mer specifika och specialiserade pysselprojekt finns det ett utbud av specialsaxar: Silhuettsaxar är små och har mycket fina blad, perfekta för detaljarbeten som att klippa intrikata mönster och detaljer i papper eller tunn kartong. Softtouch saxar erbjuder en mer ergonomisk upplevelse, med mjuka handtag som minskar belastningen på händerna under långa pysselsessioner. Dessa är särskilt användbara för de som har problem med smärta i händerna eller som pysslar frekvent. Sicksack-saxar skapar en zickzack-mönstrad kant när de klipper, vilket är idealiskt för att förhindra att tyger fransar sig och för att lägga till en dekorativ touch.

  Varje typ av sax har sina unika egenskaper som gör dem lämpliga för specifika projekt och material. Att investera i rätt typ av saxar kan betyda skillnaden mellan ett projekt som är frustrerande och tidskrävande och ett som är njutbart och framgångsrikt. Oavsett dina behov inom pyssel och hobby, kan du lita på att BGA.se har den rätta saxen för att hjälpa dig att utföra ditt arbete med precision och stil.