Lim

(22)

I vår sektion för lim på BGA.se, här erbjuder vi en omfattande samling av limprodukter designade för alla typer av pyssel- och hobbyprojekt.
Lim är en avgörande komponent inom hantverk, och att ha rätt sort kan göra stor skillnad i hur ditt projekt håller ihop och ser ut.
Oavsett om du behöver ett starkt lim för att sammanfoga tunga material eller ett precist lim för delikata pappersprojekt, har vi det du söker.
Vår bredd av produkter inkluderar allt från snabbtorkande superlim och flexibelt textillim till miljövänliga klister och speciallim för decoupage.
Upptäck rätt lim för dina kreativa behov och se dina idéer fästas samman med perfektion.

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 22 produkter
  Visar 22 produkter

  Lim

  Lim är en oumbärlig resurs inom pyssel och hobby, och på BGA.se finns ett brett urval av limprodukter anpassade för alla tänkbara projekt och material. Från enkla hemmaprojekt till mer avancerade hantverk, det rätta limmet kan lyfta ditt arbete och säkerställa dess hållbarhet och kvalitet.

  Limpistoler – Limpistoler är fantastiska för en mängd olika projekt, från att sammanfoga tyngre material till att skapa detaljerade hantverk. Med en limpistol får du en kontrollerad applicering och ett snabbt och starkt resultat. De är idealiska för att arbeta med trä, tyg, tungt papper och till och med vissa plaster, vilket gör dem till ett måste för allt från hemmadekorationer till modellbygge.

  Decoupagelim och Limlack – Decoupagelim är speciellt framtaget för decoupage-tekniker, där papper eller tyg appliceras på olika ytor för att skapa dekorativa mönster. Det fungerar både som lim och lack och torkar till en genomskinlig och skyddande finish som förhöjer färgerna och skyddar mot slitage. Limlack liknar decoupagelim men kan erbjuda ytterligare styrka och hållbarhet för projekt som utsätts för mer intensiv hantering.

  Spraylack – Spraylack är perfekt för att ge ett jämnt och fint skyddslager över stora ytor. Det är ett utmärkt val för att skydda målningar, fotografier och andra känsliga projekt. Spraylacken kommer i olika finishar, från matt till högglans, och kan användas både inomhus och utomhus beroende på typ.

  SockStop – SockStop är ett innovativt lim som appliceras på undersidan av strumpor för att skapa en halkfri yta. Det är en säkerhetsförbättrande åtgärd som är särskilt användbar för barn och äldre, eller bara som ett sätt att förhindra glidning på släta golv. Det är lätt att applicera och torkar till en flexibel, gummiaktig yta som förbättrar greppet utan att vara obekvämt.

  På BGA.se strävar vi efter att tillhandahålla de bästa och mest mångsidiga limprodukterna för alla dina kreativa behov. Att ha tillgång till rätt typ av lim kan spela en avgörande roll i framgången för dina pysselprojekt, och vi är här för att se till att du har de verktyg du behöver för att dina skapelser ska hålla och imponera.