Papper & Kartong

(30)

När du står inför valet av papper är det viktigt att inte bara tänka på papperets ytskikt, utan även på hur dess andra egenskaper som textur och absorptionsförmåga påverkar dina specifika behov.
Hos BGA.se har vi ett brett utbud av papper som täcker alla dessa behov, oavsett om du arbetar med enkel skissning eller avancerade målningar och konstprojekt.
 Att välja rätt papper kan dramatiskt förbättra kvaliteten på ditt arbete och ge dina kreationer den kvalitet och det uttryck du strävar efter.

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 30 produkter
  Visar 30 produkter

  Skillnaden mellan papper och kartong

  Papper och kartong skiljer sig åt främst baserat på tjocklek och styvhet. Kartong är en styvare pappersprodukt vars ytskikt överstiger 170 gram per kvadratmeter, vilket gör den idealisk för projekt som kräver en robust bas, såsom skapande av modeller, askar eller omslag. Papper, å andra sidan, är tunnare än 170 gram och erbjuder större flexibilitet och finess, perfekt för målning, teckning och andra detaljerade arbeten.

  Att välja papper till målning

  När du väljer papper till din målning bör du överväga papperets absorbans, textur och vikt. För vattenfärg krävs ett tjockare och mer absorberande papper som kan hantera stora mängder vatten utan att böja sig eller gå sönder. För olje- och akrylmålningar är ett tätare och styvare papper, ofta en form av pressad kartong eller canvas-papper, att föredra för att hålla färgerna rika och livfulla utan genomblödning.

  Upptäck vårt omfattande utbud av kartong och papper, perfekt för alla dina kreativa behov. Vi erbjuder en mängd olika färger, storlekar (som A5, A4, och fler) och typer av papper för att matcha varje projekt. Ta en titt på vårt urval av enfärgade kartonger och papper, eller utforska våra mönstrade alternativ, inklusive designpapper. Vi har även silkespapper och glanspapper tillgängligt. Oavsett om du är ute efter något specifikt eller bara vill bläddra genom vårt stora sortiment, har vi allt som ditt hjärta kan begära för dina pappersbaserade projekt.