Band & Snören

(27)

Band och snören är oumbärliga tillbehör som tillför färg, textur och personlighet till dina skapelser.
Oavsett om du använder dem för att binda vackra rosetter, skapa hängande dekorationer, eller detaljera handgjorda kläder och accessoarer, har vi det du behöver.
Utforska vårt sortiment av allt från sidenband och sammetssnören till rustika jutesnören och elastiska band. Varje material är utvalt för att ge dina projekt en unik känsla och kvalitet som lyfter din kreativitet till nya nivåer.
Låt band och snören bli en dynamisk del av dina hantverk och upptäck hur de kan transformera dina idéer till verklighet.

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 27 produkter
  Visar 27 produkter

  Band och Snören

  Snören och band är mångsidiga material som har en stor betydelse i världen av pyssel och hobby. Dessa små men kraftfulla element kan förändra och försköna ett projekt, från heminredning till personliga accessoarer. På BGA.se erbjuder vi ett omfattande sortiment av snören och band som kan inspirera till kreativitet och ge dina projekt den perfekta detaljen.

  Variation och material

  Vårt urval omfattar en mängd olika material, vilket ger dig möjlighet att välja precis vad som bäst passar ditt projekt:

  Sidenband ger en lyxig och elegant känsla, perfekt för bröllopstillbehör eller finare dekorationsprojekt.

  Sammetssnören är tjocka och rika på textur, idealiska för att skapa robusta men ändå vackra detaljer på kläder eller som dekorativa snören på gåvor.

  Jutesnören erbjuder en naturlig och rustik look som passar utmärkt för vintage-inspirerade projekt eller som en del av dekorationer med en mer naturlig känsla.

  Elastiska band är praktiska för klädtillverkning eller projekt som kräver en viss flexibilitet, som barnkläder eller sporttillbehör.

  Användningsområden

  Möjligheterna är nästan oändliga när det kommer till att använda snören och band inom pyssel och hobby.

  Dekoration: Använd band och snören för att skapa vackra rosetter, bordsdekorationer, eller för att hänga upp hemgjorda skyltar och konstverk.

  Klädtillverkning och accessoarer: Lägg till detaljer på kläder, skapa egna bälten, halsband, eller armband. Snören och band kan även användas för att förnya gamla väskor eller skor.

  Scrapbooking och korttillverkning: Ett färgglatt band eller ett elegant snöre kan förvandla en enkel anteckningsbok eller ett kort till något speciellt och personligt.

  Inslagning av gåvor: Uppgradera din presentinslagning med unika band och snören för att verkligen imponera på mottagaren.

  Vårt mål på BGA.se är att förse dig med högkvalitativa snören och band som kan lyfta alla dina pysselprojekt till nya höjder. Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras att skapa något unikt och vackert med hjälp av dessa mångsidiga material.