4.5 2

Familjetavla - 4 Födelseår & Namn - Svart (21x29,7 cm (A4))

199 kr
(2 recensioner)

Finns även i:

Max 40 Tecken
Finns i lager  Leveranstid: 2-5 arbetsdagar

Familjemedlemmar
4 st
Färg
Svart
Kategori
Familjetavlor / Namntavlor
Orientering
Stående
Storlek
21x29,7 cm (A4)
Typ av tavla
Poster / Affisch

Livet är fullt av tillfällen för att förgylla någons dag med en unik och personlig present! Men det är inte alltid lätt att hitta den perfekta presenten, speciellt om personen ifråga redan har det mesta.

En personlig poster är en unik och rolig gåva, både att ge och att få, och den blir ett fint minne som kommer vårdas länge. Du fyller bara i ovanstående fält med den information du vill ha med, så skapar vi din personliga poster!

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Postern trycks i vår egen printstudio på ett 230 grams premiumpapper som är FSC-cerifierat och åldersbeständigt. Vi har valt den kraftiga tjockleken och matta ytan för att det har en kvalitetskänsla och ger ett snyggt tryck utan reflektioner. Eftersom pappret kommer från ett hållbart skogsbruk och vi själva trycker upp produkten minskar vår miljöpåverkan.

Ram ingår inte, men kan beställas till.

Ångerrätt gäller ej

Eftersom den personliga postern tillverkas när du gör din beställning så gäller inte ångerrätten. Postern får ett unikt motiv vilket innebär att vi inte kan sälja den vidare vid ev. retur.

Bra att veta

Art.nr: 51024020

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Emelie

Jag är väldigt nöjd med den tavlan jag beställde, verkligen jätte fin och snabb leverans. Dock fick jag fel tavla först, den var spegelvänd så texten stog inte där den skulle vilket var lite tråkigt. Men det ordnades snabbt och den riktiga tavlan kom snabbt hem ändå.

2020-03-06
Pia

Super fin! Men tyvärr skrev jag fel några gånger, tredje gången gillt! Haha

2019-11-03

Skriv en recension