Smycken & Pärlor

(64)

BGA.se erbjuder en imponerande variation av pärlor i olika material och stilar, inklusive glaspärlor, träpärlor, och de populära rocaillepärlorna.
Varje sort ger unika estetiska kvaliteter och öppnar upp för en värld av kreativa möjligheter.
För de yngre kreatörerna har vi även rörpärlor, perfekta för att skapa färgstarka mönster på pärlplattor eller som en rolig och lättillgänglig introduktion till smyckestillverkning.

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 64 produkter
  Visar 64 produkter

  Pärlor och smyckestillverkning för de yngre

  Pärlor och smyckestillverkning är inte bara roliga och kreativa aktiviteter för barn och ungdomar, de erbjuder även utbildningsmässiga fördelar som att förbättra finmotoriken, öka koncentrationen och stärka planeringsförmågan. På BGA.SE har vi ett brett sortiment av pärlor och tillbehör som passar för unga skapare i alla åldrar, från nybörjare till mer erfarna hantverkare.

  Olika typer av pärlor

  Glaspärlor: Dessa pärlor ger en elegant och professionell känsla till smycken och är tillgängliga i en mängd olika färger och former. Glaspärlor är perfekta för att skapa allt från enkla armband till mer komplexa halsband och örhängen.

  Träpärlor: Med sin naturliga charm och värme är träpärlor utmärkta för barn som uppskattar en rustik eller organisk stil. De är lättare än glaspärlor, vilket gör dem idealiska för större projekt som halsband eller dekorationer.

  Rocaillepärlor: Dessa små, färgglada glaspärlor är utmärkta för detaljarbete och att lära sig tekniker som vävning och broderi på pärlor.

  Rörpärlor: Särskilt populära bland yngre barn, dessa pärlor kan användas för att skapa mönster på pärlplattor, vilket är en utmärkt övning för att utveckla både kreativitet och motoriska färdigheter.

  Perfekt present

  Smycken som barnen själva har skapat kan också bli meningsfulla gåvor till familj och vänner. Att ge bort något handgjort kan vara en stolt stund för ett barn och uppmuntrar till generositet och tankefullhet.

  Att skapa smycken är mer än bara ett roligt tidsfördriv; det är också en pedagogisk aktivitet som kan hjälpa barn att utveckla viktiga färdigheter. Genom smyckestillverkning lär sig barn att följa instruktioner, lösa problem och genomföra ett projekt från start till slut. Det stärker också deras känsla av självständighet och självförtroende när de ser resultatet av sitt eget arbete.

  Hos BGA.se är vi stolta över att kunna erbjuda ett så brett och inspirerande urval av pärlor och smyckestillverkningsmaterial. Utforska vårt sortiment och låt ditt barns kreativitet blomstra med händerna fulla av färgglada pärlor och oändliga möjligheter!