Penslar & Tillbehör

(32)

Dyk in i vår inspirerande samling av målarverktyg och upptäck det stora utbudet av penslar, spatlar och paletter som är avgörande för varje konstprojekt. Hos oss hittar du allt från fina runda penslar till breda platta penslar, tillgängliga med både korta och långa skaft och i material som nylon och naturlig svinborst. Utforska även våra unika målarverktyg som mönster- och målarrullar, mångsidiga skumpenslar och duttsvampar. Våra målarredskap är perfekta för att experimentera med nya tekniker och stilar, och de hjälper dig att förverkliga dina mest kreativa idéer

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 32 produkter
  Visar 32 produkter

  Alla tillbehör för färgen

  Oavsett vilket kreativt målarprojekt du planerar att starta, har vi de rätta penslarna och tillbehören för att din kreativitet ska kunna ta form.

  Penslarna hos BGA.se är inte bara verktyg, utan nycklar till kreativitet. För speciella ändamål, som teaterrekvisita eller dekorativa projekt, erbjuder vi unika penslar som kulisspenslar. Dessa är utmärkta för att skapa stora scener och rekvisita.

  Våra penslar för professionella konstnärer är noggrant utvalda för att möta de höga krav på precision och hållbarhet som professionellt konstnärskap innebär. Vi erbjuder ett brett utbud av penslar tillverkade av både naturliga hår och högpresterande syntetiska material. Dessa penslar är designade för att erbjuda en överlägsen färgupptagningsförmåga och en smidig applikation, vilket är avgörande för detaljarbeten och fina finisher. Vårt sortiment inkluderar allt från fina liner-penslar för detaljerade linjearbeten till större penslar perfekta för breda penseldrag och bakgrundsmålning.

  För hobbymålare erbjuder vi ett urval av prisvärda och användarvänliga penslar som är idealiska för hemmaprojekt och mindre formella konstverk. Dessa penslar är robusta och mångsidiga, lämpliga för en rad olika målningstekniker och media, inklusive akvarell, akryl och olja. Oavsett om du just har börjat utforska målningens värld eller om du redan har utvecklat en passion för konsten, har vi penslar som hjälper dig att utforska och utveckla din stil.

  Vi fokuserar även på specialpenslar, såsom skumpenslar och duttsvampar, som är perfekta för att skapa texturer eller mönster på tyger och andra material. Dessa penslar är ideala för att skapa en lätt och luftig applicering av färg, perfekt för unika DIY-projekt som kuddfodral eller personliga solskydd för bilen.

  Mönsterrullar är ytterligare ett roligt och populärt verktyg som kan användas för att skapa målade mönster på allt från heminredningsdetaljer till konstprojekt, där en stencil inte är tillräcklig.

  Att underhålla dina penslar är lika viktigt som att välja rätt. Vi erbjuder därför en rad produkter för penselrengöring som håller dina penslar i bästa skick, vilket förlänger deras livslängd och säkerställer att de fortsätter leverera professionella resultat. Våra rengöringslösningar är skonsamma men effektiva, idealiska för att ta bort färgrester och bevara penselns mjukhet och flexibilitet.

  Upptäck potentialen i varje penseldrag med BGA.se och låt din kreativa anda utforska nya målarhorisonter!