Lera

(19)

Vår lera är perfekt för att forma, skulptera och experimentera, och erbjuder oändliga möjligheter för skapande.
Från självhärdande lera till klassisk modelleringslera, vi har allt för att unga konstnärer ska kunna uttrycka sin konstnärlighet.
Låt barnens fantasi flöda fritt och se hur de skapar allt från enkla figurer till detaljerade skulpturer.
Utforska vårt sortiment av barnvänlig lera som inte bara är roligt att arbeta med, utan också utvecklar finmotorik och kreativt tänkande.

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 19 produkter
  Visar 19 produkter

  Lera för barn

  Våra lerprodukter är designade för att inspirera till skapande i alla åldrar, från små barn till tonåringar.

  Här är en genomgång av de olika typerna av lera och modelleringsmassor vi har, samt deras unika egenskaper och användningsområden.

  Ugnslera

  Perfekt för att skapa detaljerade och varaktiga objekt som smyckesberlocker eller små skulpturer. Denna lera härdas i en vanlig hushållsugn, vilket gör den idealisk för äldre barn eller ungdomar som vill skapa mer beständiga konstverk.

  Färgad modellera

  Denna mjuka och lättarbetade lera är fantastisk för yngre barn som önskar att skapa figurer eller vad som faller in. Färgad modellera är återanvändbar och torkar inte, vilket gör det möjligt för barnen att ändra sina skapelser eller börja om från början.

  Självhärdande lera

  Ett utmärkt alternativ för projekt som kräver lite mindre övervakning, eftersom denna lera härdar vid lufttorkning och inte kräver någon ugn. Den är tillgänglig i många färger och är perfekt för att skapa allt från små figurer till större dekorativa objekt.

  Silk Clay och Foam Clay

  Dessa lätta, lufttorkande leror är extremt populära bland barn. Silk Clay har en mjuk, smidig konsistens och Foam Clay är prickad med små skumkulor för en unik textur. Båda dessa leror är fantastiska för att skapa färgglada, fantasifulla figurer och objekt.

  Pearl Clay

  En annan variant av lufttorkande lera som kombinerar små plastpärlor med en genomskinlig gel, vilket skapar en distinkt och dekorativ effekt perfekt för att göra allt från dekorativa bollar till smyckesdelar.

  Modelleringsmassor som inte torkar

  För oändlig kreativitet erbjuder vi Soft Clay, Soft Foam och Sandy Clay. Dessa massor är utformade för att vara lätta att forma och modellera utan att torka, vilket ger barn möjlighet att omforma sina skapelser gång på gång.

  Ostvax

  För de äldre barnen och ungdomarna erbjuder vi ostvax, som är perfekt för mer avancerad modellering och detaljarbete.

  Varje typ av lera och modelleringsmassa vi erbjuder är icke-toxisk och säker för barn, och våra produkter uppmuntrar till både individuell och gruppaktivitet. Utforska vårt sortiment på BGA.SE och låt barnen dyka in i en värld av oändliga kreativa möjligheter med våra lera och modelleringsprodukter.