Lera & Gjutning

(23)

Gjutning och modellering är en fascinerande konstform som låter dig skapa allt från detaljerade figurer till robusta och funktionella föremål. Känn skaparglädjen flöda när du utforskar olika material och tekniker som förvandlar enkla idéer till konkreta verkligheter. Välj mellan fler olika material så som betong eller gips.
Skapa fina konstverk med hjälp av någon utav de olika typer av leror som erbjuds, vad passar bäst till ditt projekt?  

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 23 produkter
  Visar 23 produkter

  Lera & Gjutning

  För de som uppskattar robusta och stilrena skapelser, erbjuder vi material för gjutning i både betong och gips. Dessa material är perfekta för att skapa allt från konstnärliga statyer till dekorativa trädgårdselement och heminredningsdetaljer. Med betong och gips kan du utforska olika former och finishar för att skapa verk som håller över tid och lägger till en modern touch i din omgivning.

  För de som föredrar mer flexibla material har vi ett brett urval av leror och modellvaxer. Från lufttorkande lera som Silk Clay och Foam Clay till traditionellt modellvax, dessa material ger oändliga möjligheter att forma, skulptera och måla unika figurer och dekorationer. Silk Clay och Foam Clay är särskilt populära bland barn och familjer för deras användarvänlighet och färgglada resultat.

  För den som söker en riktig hantverksupplevelse erbjuder vi även täljsten, ett underbart material som låter dig skapa allt från små smycken till större skulpturer. Täljsten är mjuk nog att formas relativt enkelt, vilket gör det till ett tillfredsställande material för både nybörjare och mer erfarna skulptörer. På BGA.SE är vi dedikerade till att tillhandahålla ett brett sortiment av hobbyprodukter för att alla ska kunna hitta material som inspirerar till kreativitet och skaparglädje. Oavsett vilket projekt du har i åtanke, kan du lita på att vi har de högkvalitativa material och verktyg du behöver för att förverkliga dina kreativa drömmar.