Hobbyverktyg

(50)

Att ha rätt redskap och tillbehör är avgörande för att lyckas med dina pysselprojekt.
På BGA.se förstår vi vikten av kvalitetsverktyg, från skarpa saxar och rätt lim till precisa skärverktyg och mångsidig tejp. Dessa verktyg gör inte bara processen smidigare och mer effektiv, utan hjälper också till att säkerställa att slutresultatet blir så bra som möjligt.
Investera i bra redskap och se hur de lyfter dina pysselprojekt till nya höjder!

Visa fler filter
  Filtrera
  X

  Filtrera

  • Pris
  Visar 50 produkter
  Visar 50 produkter

  Hobbyverktyg

  I en värld av pyssel och kreativa projekt är det viktigt att ha rätt verktyg och tillbehör för att ditt arbete inte bara ska bli roligt utan också enkelt att skapa. På BGA.SE erbjuder vi ett brett utbud av redskap och tillbehör som passar till olika typer av pysselprojekt, från scrapbooking till modelltillverkning och allt däremellan.

  Saxar för olika ändamål

  En bra sax är grundläggande i varje pysslarens verktygslåda. Vi har olika typer av saxar som är specialdesignade för specifika ändamål: Precisionssaxar har mindre och spetsigare blad, perfekta för detaljarbeten i papper och tyg. Tygsaxar är robustare och designade för att klippa tyger utan att fransa dem. Barnsaxar som är säkrare för yngre användare och idealiska för enklare pysselprojekt.

  Lim för olika projekt

  Lim finns i flera olika former och för flera olika ändamål, trälim, textillim, bokbinderlim, fixeringslim, sticky base, smältlim med limpistol mm. För att hitta rätt lim till ditt projekt var noggrann med att läsa om de produkter du ämnar limma på samt användarinstruktionerna som finns på förpackningen.

  Tejp

  Tejp är ett oumbärligt verktyg inom alla sorters pyssel och kreativa projekt. På BGA.se erbjuder vi därför ett omfattande utbud av tejper anpassade för en mängd olika användningsområden.

  Skärverktyg och skärplattor

  För dem som arbetar mycket med papper, som i scrapbooking och Bullet journaling, är skärverktyg och skärplattor oumbärliga

  Skärmattor skyddar ditt arbetsbord och gör det säkert att skära direkt på ytan.