• Elegant badrumsspegel från KAILA
  • Integrerad och dimbar LED belysning
  • Rektangulär form med mjuka kanter

KAILA Spegel Soft Edges LED 60x80 cm

  • Elegant badrumsspegel från KAILA
  • Integrerad och dimbar LED belysning
  • Rektangulär form med mjuka kanter
1995 kr
Välj variant:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
2415
Spegelyta
60x80 cm
Upphängning 
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Watt
33
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
7600 g

Varumärke: KAILA

Denna badrumsspegel i tidlös design har en rektangulär form och mjuka kanter med rundade hörn. Längs med kanten går en integrerad LED belysning som snyggt ramar in spegeln. LED belysningen lyser upp bakom spegeln och ger ett fint sken framåt i 3000K som är en varmvit nyans. Belysningen är dimbar och du justerar enkelt styrkan genom att hålla in touch-knappen på skärmen i några sekunder. Spegeln kommer ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång du tänder belysningen. Spegeln är godkänd för badrum. Badrumsspegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Den eleganta badrumsspegeln är endast 3cm djup och mäter 60x80 cm. Badrumsspegeln har väggfästen och kan monteras både horisontellt och vertikalt. Den dimbara LED belysningen och de mjuka kanterna gör att spegeln tillför en varm och mjuk känsla till det rum den placeras i.

Badrumsspegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. KAILAs inredningsdetaljer kännetecknas av den svenska designstilen – minimalism, elegans och funktionalitet i en hög kvalitét.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr: 51044781
 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Skriv en recension