• Elegant badrumsspegel från KAILA
  • Integrerad och dimbar LED belysning
  • Rektangulär form med mjuka kanter
- 25%
KAILA Spegel Soft Edges LED 60x80 cm
KAILA Spegel Soft Edges LED 60x80 cm

KAILA Spegel Soft Edges LED 60x80 cm

1496 kr 1995 kr
Du sparar 499 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Spegelyta
60x80 cm
Upphängning
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Denna badrumsspegel i tidlös design har en rektangulär form och mjuka kanter med rundade hörn. Längs med kanten går en integrerad LED belysning som snyggt ramar in spegeln. LED belysningen lyser upp bakom spegeln och ger ett fint sken framåt i 3000K som är en varmvit nyans. Belysningen tänds enkelt genom att trycka på den vattentäta touch-knappen på skärmen och justeras genom att hålla in knappen i några sekunder. Spegeln kommer ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång du tänder belysningen. Spegeln är godkänd för badrum.

Den eleganta badrumsspegeln är endast 3cm djup och mäter 50x70 cm. Badrumsspegeln har väggfästen och kan monteras både horisontellt och vertikalt. Den dimbara LED belysningen och de mjuka kanterna gör att spegeln tillför en varm och mjuk känsla till det rum den placeras i.

Badrumsspegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. KAILAs inredningsdetaljer kännetecknas av den svenska designstilen – minimalism, elegans och funktionalitet i en hög kvalitét.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044781
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också