• Elegant badrumsspegel med mjukare kanter
  • Kan monteras både horisontellt och vertikalt
  • Dimbar LED belysning i 3000K
- 25%
KAILA Spegel Soft Edges LED 50x70 cm
KAILA Spegel Soft Edges LED 50x70 cm

KAILA Spegel Soft Edges LED 50x70 cm

1271 kr 1695 kr
Du sparar 424 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Spegelyta
50x70 cm
Upphängning
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Denna badrumsspegel från KAILA i rektangulär form har mjuka kanter och mäter 50x70 cm. Spegeln har en integrerad LED belysning som lyser upp bakom kanten och ger ett fint sken framåt. Belysningen ger ett ljus i 3000K som är en varm vit nyans. Perfekt vid applicering av exempelvis makeup! Du tänder enkelt belysningen genom att trycka på den vattentäta touch-knappen på skärmen och justerar styrkan genom att hålla in knappen i några sekunder. Spegeln har en funktion som kan komma ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång du tänder belysningen.

Den eleganta badrumsspegeln är endast 3cm djup och mäter 50x70 cm. Badrumsspegeln har väggfästen och kan monteras både horisontellt och vertikalt. Den dimbara LED belysningen och de mjuka kanterna gör att spegeln tillför en varm och mjuk känsla till det rum den placeras i. Spegeln är godkänd för badrum.

Badrumsspegeln kommer från det svenska varumärket KAILA. KAILAs inredningsdetaljer kännetecknas av den svenska designstilen – minimalism, elegans och funktionalitet i en hög kvalitét.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044783
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension