• Rektangulär spegel med mjuka kanter
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design från KAILA

KAILA Spegel Soft Edges II LED 60x80 cm

  • Rektangulär spegel med mjuka kanter
  • Dimbar LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design från KAILA
2295 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Spegelyta
60x80 cm
Upphängning 
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Varumärke: KAILA

Detta är en elegant badrumsspegel från det svenska varumärket KAILA. Spegeln har mjukare kanter och innanför går en integrerad LED belysning som stilfullt ramar in spegelglaset. Den integrerade LED belysningen är dimbar och ger ett naturligt varmvitt ljus i 3000K. Belysningen justeras enkelt genom att hålla kvar fingret på touch-knappen i några sekunder så dimras ljuset till den styrka som önskas. Spegeln kommer ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång som du slår på den.

Spegeln mäter 60x80 cm och med tillhörande väggfästen kan du placera den både horisontellt och vertikalt. Spegeln är godkänd för badrum. Badrumsspegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare.

KAILA är ett nytt svenskt varumärke som satsar på snygga inredningsdetaljer till rimliga priser i stilren svensk design till det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr: 51044782
 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

0
0

Recensioner

Skriv en recension