• Dekorativ spegel i asymmetrisk form
  • Trendigt bronstonat spegelglas
  • Stilren svensk design från KAILA
KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

">

KAILA Spegel Shape I Dark Bronze 30x40 cm

374 kr 499 kr
Du sparar 125 kr (-25%)

Välj storlek:
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Färg
Brons
Färg på spegelglaset
Brons
Spegeltyp
Väggspegel
Spegelyta
30x40 cm
Vikt (gram)
870

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Den här asymmetriska spegeln blir en riktigt snygg och trendig inredningsdetalj i ditt hem! Förutom den intressanta äggformade designen, har denna spegel även ett stilfullt bronstonat spegelglas som ytterligare förstärker den moderna framtoningen och som vackert harmoniserar med många olika färgscheman. Den mjuka formen i kombination med det faktum att spegeln är väldigt tunn och inte har någon ram, ger spegeln en sällsynt elegant och smäcker känsla. Perfekt som funktionell och trendig väggdekor i vardagsrum, hall eller sovrum.

Denna dekorativa väggspegel finns i flera storlekar, och just denna variant har storleken 30x40 cm.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.Art.nr: 51044587
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension

Andra köpte också