• Rektangulär badrumsspegel med frostade kanter
  • Varmvit LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design från KAILA
- 25%
KAILA Spegel Frost LED 50x70 cm
KAILA Spegel Frost LED 50x70 cm

KAILA Spegel Frost LED 50x70 cm

1271 kr 1695 kr
Du sparar 424 kr (-25%)

Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Produktspecifikation

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Spegelyta
50x70 cm
Upphängning
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Godkänd för badrum
Ja

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.

Denna snygga spegel i svensk design från KAILA går i en rektangulär form och har frostade kanter. Bakom de stilfulla kanterna har spegeln en integrerad LED belysning som snyggt lyser upp spegeln och ger ett varmt vitt ljus i 3000K. LED belysningen är justerbar och du anpassar enkelt ljusets styrka genom att hålla in den vattentåliga touch-knappen på skärmen i några sekunder. Sminkspegeln kommer automatiskt ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång som du slår på den. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus.

Den eleganta badrumsspegeln är endast 3cm djup och mäter 50x70 cm. Spegeln är godkänd för badrum och den stilfulla designen tillför verkligen en luxuös känsla till ditt hem!

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.Art.nr: 51044784
 
0
0

Recensioner

Skriv en recension