• Rektangulär badrumsspegel med frostade kanter
  • Varmvit LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design från KAILA

KAILA Spegel Frost LED 50x70 cm

  • Rektangulär badrumsspegel med frostade kanter
  • Varmvit LED belysning i 3000K
  • Elegant svensk design från KAILA
1999 kr
Finns i lager  Leveranstid  1-3 arbetsdagar

Djup
3 cm
Färg på spegelglaset 
Ofärgad
Färgtemperatur
3000K
Ljuskälla
LED
Lumen
2021
Spegelyta
50x70 cm
Upphängning 
Stående & Liggande
Väggfäste
Ja
Yttermått
50x70 cm
Godkänd för badrum
Ja
Vikt
6140 g

Denna snygga spegel i svensk design från KAILA går i en rektangulär form och har frostade kanter. Bakom de stilfulla kanterna har spegeln en integrerad LED belysning som snyggt lyser upp spegeln och ger ett varmt vitt ljus i 3000K. Belysningen är dimbar och du justerar enkelt styrkan genom att hålla in touch-knappen på skärmen i några sekunder. Sminkspegeln kommer automatiskt ihåg den senaste ljusinställningen nästa gång som du slår på den. LED är en energisnål ljuskälla som ger ett jämnt och naturligt ljus.

Den eleganta badrumsspegeln är endast 3cm djup och mäter 50x70 cm. Spegeln är godkänd för badrum och den stilfulla designen tillför verkligen en luxuös känsla till ditt hem! Badrumsspegeln är avsedd för fast installation och kopplas mot en strömbrytare. För att spegeln ska fungera korrekt ska den kopplas till en vanlig strömbrytare, inte en dimmerströmbrytare.

Spegeln kommer från KAILA – ett nytt svenskt varumärke med fokus på stilren design och kvalitet. Deras koncept bygger på den klassiska svenska designstilen som kännetecknas av minimalism, elegans och funktionalitet – men med en modern twist. KAILA erbjuder snygga inredningsdetaljer till rimliga priser för det moderna hemmet.

Spegelns belysning består av LED dioder. Ljuskällorna är inte utbytbara men har en livslängd som motsvarar produktens livscykel. Efter 50.000h uppskattas ljusstrykan reduceras till ca 50% av ursprunglig styrka.

Art.nr:
51044784

 

Kom även ihåg

INSPIRATION FRÅN @BGAINSPO

Tagga @bgainspo på Instagram för en chans att synas här. Bli inspirerad av andra underbara hem.